Huoneistokeskus Vantaa Tikkurila

Huoneistokeskus Vantaa Tikkurila Huoneistokeskus

Huoneistokeskus Vantaa Tikkurila

<p>Meillä on ollut ilo palvella jo vuosikymmenten ajan Vantaan ja Keski-Uudenmaan asiakkaita. Asiakkaamme luottavat vankkaan ammattitaitoomme. Hyödynnä kokemuksemme, teemme kodinvaihdostasi turvallista ja vaivatonta. Toimistomme sijaitsee uudella Tikkurilantorilla: Asematie 5/Tikkurilantori 1. Autopaikkoja löytyy Tikkuparkista. Sisäänkäynti parkkihalliin on Lummekujan päässä.</p>
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Tikkurilantori 1, 01300 Vantaa Puh: 020 780 3560
Toimistomme on avoinna ma-pe 10.00-16.30. Muina aikoina, iltaisin ja viikonloppuisin, meidät tavoittaa numerosta 020 780 3560.
Yrityksen sivut

Ymmärrämme kodin arvon

Huoneistokeskus on tarjonnut turvallista kodinvaihtopalvelua jo vuodesta 1953. Annamme asiakkaidemme käyttöön kaiken tietotaitomme ja kokemuksemme asunnon myynnistä ja hankinnasta sekä parhaat kanavat juuri oikeiden asiakkaiden kohtaamisiin. Monet onnistuneet asuntokaupat ovat syntyneet jo olemassa olevien asiakaskontaktiemme avulla. Jokainen asuntokauppa on ainutkertainen ja hoidamme sen meille annettuna luottamustehtävänä. Parhaan kiitoksen onnistumisestamme saamme tyytyväisiltä asiakkailtamme, jotka suosittelevat palvelujamme eteenpäin.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti