Seuraa

Pekka Nykänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV-pätevyys
Puh. +358504200134

Pekka tässä terve!

Olen työskennellyt Habitalla jo vuodesta 2007 sekä tehnyt myyntityötä jo vuodesta 1984 -Myyntityötä ja asiakaspalvelua 40 vuoden kokemuksella!

Asuntoasiat ovat ihmisen yksi tärkeimmista- ja kalleimmista hankinnoista, jossa annettua tehtävää kuuluu hoitaa kunnioittaen toisen omaisuutta sekä ostajaa samassa suhteessa -paneudun 110%:sesti luottamuksella juuri sinun asuntoasiaasi.

Kotia etsivä ihminen tai perhe on tekemässä elämänsä ehkä suurinta päätöstä. Jokainen haluaa tässä tilanteessa varmistua välittäjän ammattimaisuudesta: kuka hän on, missä hän työskentelee, kuinka paljon hän on kouluttautunut alalle, kuka taustalla oleva mahdollinen omistaja on.

Vaikka moni asia voikin tapahtua digitaalisesti, niin kodinvaihto ei -Se tarvitsee nyt ja jatkossakin paljon henkilökohtaisen palvelun tuomaa ammattitaitoa. Alallemme voi olla helppo tulla, mutta pysyminen vaatii jo enemmän: asiakkaan ehdotonta kunnioittamista, tinkimätöntä ammattitaitoa ja halua onnistua.

Asuntojen lisäksi myyn toimitiloja, yrityksiä, tontteja, rakennuspaikkoja, eli kaikkia kohteita, mitkä kuuluvat alamme toimenkuvaan kokoluokasta ja hinnasta riippumatta.

Lähes 17 vuotta saman yrityksen palveluksessa olleena jo todistaa sen, että asiakkaat ovat olleet toimintatapaani tyytyväisiä ja pitäneet minut mukana aktiivisesti.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään