Sanna-Leena Peltonen

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KED
Puh. 0444440416

Tavoitteenani on ylittää joka kerta sekä myyjän että ostajan odotukset. Saamistani palautteista ja myyntituloksista päätellen olen ilokseni tässä myös monesti onnistunut. Suhtaudun työhöni asiantuntijatyönä, sillä menestyminen alalla edellyttää monipuolisia taitoja mm. alan juridiikasta ja myynti- ja neuvottelutaidoista laajaan rakennustekniseen osaamiseen, markkinatilanteen jatkuvaan seurantaan ja tehokkaaseen asiakaspalvelutyöhön. Etenkin kiinteistöjen arviointi ilman riittävää tieto-taitoa, on aikamoista hakuammuntaa, sillä tilastot eivät tosiaankaan kerro koko totuutta. Oikea hinnoittelu takaa kuitenkin parhaan kauppahinnan, sillä kun ilmoitus osuu heti oikeaan kohderyhmään, tarjouksia tulee nopeasti. Kannattaa siis ollakin tarkkana liian optimistisilta kuulostavia arvioita kohtaan, sillä se vain pitkittää myyntiä.

Parhaat tarjoukset tulevat tosiaankin siis ensimmäisten viikkojen aikana! Tulen mielelläni kertomaan omasta, tehokkaasta toimintamallistani sekä antamaan oman arvioni ja palvelutarjoukseni teidänkin kodistanne. Arviokäynti on aina maksuton, eikä se velvoita mihinkään.

Pikaisiin kuulemisiin!

Ystävällisin terveisin Sanna-Leena

PS. Ammatillisena lempilapsenani on ostotoimeksianto-palvelu, jonka avulla voin aktiivisesti etsiä unelmakotiasi! Tämä mahdollistaa sen, että pääset esim. tutustumaan asuntoihin ennen julkista myyntiä ja mahdollisen ehdollisen tarjouksenkin eteneminen on turvatumpaa. Kerron mielelläni lisää tästä palvelusta, jos oma unelmakotinne on antanut odottaa löytymistään jo pidempäänkin. Ja myyntiä harkitsevalle vinkiksi; seuraa ilmoitteluamme, meillä saattaa olla asunnollesi jo ostaja Ostotoimeksiannon palkkion maksaa ostaja!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi

Erityisosaaminen

Ostotoimeksianto, osake- ja kiinteistökauppa, rakennustekninen osaaminen, perikunnat, vanhat puurakennukset

Välittäjän uusimmat kohteet