Kahdeksas päivä | Kodit.io LKV Oy

Valitse markkinoiden vaivattomin asunnonvaihto!

Kahdeksas päivä kiinteistönvälitys on yksi pääkaupunkiseudun markkinajohtajista. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden vaivattomimman asunnonvaihdon. Räätälöimme juuri Sinun tarpeisiisi sopivan palvelupaketin, jonka avulla tuomme kotisi parhaat puolet esille.

Meillä työskentelee ammattitaitoisia ja luotettavia kiinteistönvälittäjiä, joilla on pitkä kokemus sekä asunto-osakkeiden että kiinteistöjen kaupasta. Teemme yli 1000 asuntokauppaa vuodessa pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa.

Jos harkitset kotisi myyntiä, ota rohkeasti yhteyttä. Se onnistuu kätevästi täyttämällä lomake osoitteessa:

https://kahdeksas.fi/asunnon-hinta-arvio​

Arviokäynnillä saat kokeneelta välittäjältämme arvion asunnostasi. Teemme Sinulle asunnon myyntisuunnitelman ja autamme kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Arviokäynti on maksuton ja ei sido sinua mihinkään.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki

Puh: 020 751 3801

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

Kahdeksas päivä Oy

Olemme yksi kiinteistönvälitysalan pitkäaikaisista toimijoista Suomessa. Meillä työskentelee kokeneita ja ammattitaitoisia kiinteistönvälittäjiä, jotka kokemuksen tuomalla varmalla otteella löytävät asiakkaalle sopivan ratkaisun kaikkiin asumisen asioihin. Laadukas ja lupaukset lunastava palvelu on meille kunnia-asia. Kahdeksas päivä ei ole pelkkä asuntonäyttöjen tarjoaja, vaan arjen helpottaja: palveluvalikoimaamme kuuluu kiinteistönvälityksen lisäksi esimerkiksi muutto-, sisustus- ja väliaikaissäilytyspalveluita. Tavoitteenamme on vapauttaa asiakkaillemme aikaa ja antaa tunne ylimääräisestä, kahdeksannesta viikonpäivästä.

Kahdeksas päivä | Kodit.io LKV Oy