Keski-Suomen Kiinteistönvälitys

Sisulla ja sydämellä, yksilöllistä kiinteistönvälitystä Keski-Suomessa, Keuruulla ja sen ympäristökunnissa.

Kiinteistönvälitys on ihmisläheinen palveluammatti. Minulle se on unelmatyö, johon olen tietoisesti pyrkinyt ja halunnut. Kiinteistönvälittäjänä tehtävänäni on kulkea asiakkaani rinnalla, neuvoa ja opastaa sekä auttaa tärkeitä valintoja tehtäessä. Asunto- ja mökkikaupat ovat usein oman elämän suurimpia hankintoja.

Minulle oma koti on maailman tärkein paikka, joten tiedän, mikä sen merkitys on asiakkailleni. Asunnon ja mökin kaupassa on oltava mukana oikea määrä järkeä ja tunnetta. Autan sinua huomioimaan kaikki olennaiset tosiasiat ja pitämään sydämen mukana oikeassa suhteessa.

Koulutukseltani olen tradenomi (amk) ja olen suorittanut kiinteistönvälittäjän LKV ja vuokranvälittäjän LVV - tutkinnot sekä laatuauktorisointikokeen v. 2022. Olen toiminut kiinteistövälittäjän tehtävissä vuodesta 2013 alkaen ja Keuruulla vuodesta 2014 lähtien. Tarjoan luotettavaa ja yksilöllistä kiinteistön- ja vuokranvälityspalvelua. Teen kauppakirjat, vuokrasopimukset, lainhuutohakemukset ym. asiakirjat. Lisäksi teen kiinteistöjen arvioinnit, arviokirjat ja vakuusarviota. Toimin myös julkisena kaupanvahvistajana kiinteistökaupoissa.

Tapaan asiakkaitani pääasiassa omassa toimistossani Keski-Suomen Kiinteistönvälityksen tiloissa, osoitteessa Keskusaukio 3, 42700 Keuruu. Työni on hyvin liikkuvaa, joten varaathan tapaamisajan mieluummin etukäteen puhelimitse 044 517 0863 tai voit jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla osoitteeseen elina.maki@kskv.fi .

Yhteystiedot

Keskusaukio 3, 42700 Keuruu

Puh: +358445170863

Avoinna

Klo 10.00 - 18.00, varaa aika!

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät