Kiinteistö Vesasto Oy LKV

Kiinteistö Vesasto Oy LKV

Kiinteistö Vesasto Oy LKV

Kiinteistö Vesasto Oy LKV

Laadukasta asuntokauppaa yli 20 vuoden kokemuksella Lempäälässä ja lähikunnissa.
Kiinteistö-Vesasto Oy LKV on Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n (SKVL) jäsen ja Pirkanmaan Ykkösvälittäjät ry:n jäsentoimisto. Yhdistys on yksityisten Pirkanmaalaisten kiinteistönvälittäjien ryhmittymä.
Olemme laatukoulutettuja ja hyväksyttyjä SKVL:n laatujärjestelmään, jossa mukana
oleminen edellyttää oman laatukäsikirjan tekemistä ja säännöllisin välein suoritettavia itsearviointeja sekä auditointeja.


Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Tampereentie 25, 37500 LEMPÄÄLÄ Puh: (03) 375 3533
Yrityksen sivut

Laadukasta asuntokauppaa yli 20 vuoden kokemuksella Lempäälässä ja lähikunnissa.

Kiinteistö-Vesasto Oy LKV on Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n (SKVL) jäsen ja Pirkanmaan Ykkösvälittäjät ry:n jäsentoimisto. Yhdistys on yksityisten Pirkanmaalaisten kiinteistönvälittäjien ryhmittymä. Olemme laatukoulutettuja ja hyväksyttyjä SKVL:n laatujärjestelmään, jossa mukana oleminen edellyttää oman laatukäsikirjan tekemistä ja säännöllisin välein suoritettavia itsearviointeja sekä auditointeja. Myynnissä olevat asunnot löydät www.oikotie.fi ja www.vesasto.fi, toimistomme ikkunoista ja eri lehdistä. Asunnon myyjille tarjoamme mahdollisuuden myytävän asunnon virtuaaliesittelyyn ilman lisähintaa. Teemme yhteistyötä eri pankkien kanssa ja avustamme asiakkaitamme lainaneuvotteluissa. Palvelua Parhaimmillaan Lempäälän keskustassa katutasossa. Tervetuloa Palveltavaksi.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti