Kiinteistömaailma Lippulaiva, Adream Espoon Kodit Oy

Parhaan hinnan ja tehokkaan myynnin takana

Meille on tärkeää, että asunnon myynti sujuu tehokkaasti mutta myös se, että myyjänä sinä saat kodistasi parhaan mahdollisen hinnan. Siihen auttavat Kiinteistömaailman Tarjouskaupan vahva osaaminen, innovatiivinen markkinointi, Kiinteistömaailman työkalut sekä ilo ja into palvella asiakasta. Olemme sitoutuneet ylivertaiseen laatuun ja tärkein arvomme on asettua toimeksiantajan asemaan ja etsiä hänen parastaan. Samalla ammattitaidolla palvelemme sekä myyjiä että ostajia. Ota siis yhteyttä, kun unelmoit uudesta kodista tai hyvätuottoisesta sijoitusasunnosta. Verkostomme löytää sinulle nopeasti parhaan mahdollisen kohteen.

Paikallinen asiantuntemus tarkoittaa meille sitä, että tunnemme Espoon kaupunginosat, kadut ja hinnat. Autamme sinua asuntokaupan kaikissa vaiheissa, ja osaamisemme tuo sinulle parhaan lopputuloksen.

Olemme osa tehokasta ja monena vuonna palkittua Adream-konsernia, 30 hengen innokasta ja osaavaa ammattilaisjoukkuetta, jolla on asuntomyymälät Espoossa Espoonlahdessa Lippulaivassa ja Matinkylän Isossa Omenassa, Kirkkonummella sekä Helsingin Etu-Töölössä ja Konalassa. Espoonlahden asuntomyymälämme sijaitsee kaupunkikeskus Lippulaivassa. Löydät meidät hyvältä paikalta katutasolta aivan kauppakeskuksen pääoven tuntumasta. Tervetuloa käymään!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Espoonlahdenkatu 10, 02320 ESPOO

Puh: 050 433 0963

Avoinna

Päivystysnumero palvelee 24/7: 050 433 0963

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 600 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma| Adream LKV Oy