Seuraa

Jukka Petman

kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV, myyntijohtaja
Puh. +358505768497

Olen empaattinen ja helposti lähestyttävä kiinteistönvälittäjä. Toimintani pohjautuu korkeaan moraaliin ja vankkaan ammattitaitoon. Olen toiminut useassa välitysliikkeessä pääkaupunkiseudulla jo 20 vuoden ajan. Kun haluat elämäsi tärkeimpään kauppaan varman ja osaavan ammattilaisen, olen ehdottomasti oikea valinta! Uskolliset asiakkaat vuosien varrelta muistavat minut rehellisenä ja lämminsydämisenä kiinteistönvälittäjänä. Minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas, siksi kodin ostajat ja myyjät muistavat minut vielä vuosien takaa ja palaavat asiakkaikseni ja myös suosittelevat minua myös ystävilleen ja tuttavilleen.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Kiiteistöt, uudistalot, kuolinpesät, rivi ja paritalot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme Jukka Petmanin kanssa. Hän on hyvin ammattitaitoinen, tehokas ja helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen välittäjä. Hän piti meidät erittäin hyvin ajan tasalla niin soittojen, viestien ja sähköpostien ja kotikansio avulla. Jukka kunnioitti ihanasti lapsiperheen aikataulutoiveitamme korona-ajan yksityisnäyttöjen järjestämisissä. Hän antoi meille hyviä vinkkejä asuntomme myyntiä ajatellen, sekä on mielestäni auttanut enemmän kuin tarvitsisi uutta asuntoa etsiessämme. Jukasta huomaa, että hän tekee työtä täydellä sydämellään ja on aidosti kiinnostunut asiakkaistaan ja haluaa auttaa. Ehdottomasti suosittelen häntä kaikille, sekä tulevaisuudessa otamme häneen tarvittaessa yhteyttä!"

Asunnon myyjä

"Jukka piti meitä ostajia erinomaisesti ajan tasalla ihan ensimmäisestä näytöstä lähtien, ja asiointi hänen kanssaan oli koko ajan mukavaa ja sukkelaa. Meillä oli koko ajan tunne, että olimme ostajaehdokkaina tärkeitä. Emme kokeneet missään vaiheessa painostusta tms. mitä joskus kuulee ostajien kokeneen asuntokaupoilla, vaan sen sijaan meistä tuntui, että myös meidän tarpeemme ja ajatuksemme potentiaalisina asunnonostajina otettiin erinomaisesti huomioon, minkä johdosta asuntokauppojen teko tuntui turvalliselta. Eli Jukalle siis suuri kiitos palvelusta!"

Asunnon ostaja

"Välittäjämme hoiti kaikki asuntomme myyntiin liittyvät asiat oikein jämptisti. Huippuammattilainen siis työssään. Ja vaikka ensin saamamme ostotarjous oli kovin kaukana hintapyynnöstämme, välittäjämme kannusti meitä tekemään vastatarjouksen. Tämä johti loppujen lopuksi kauppaan ja saimme ihan mieleisen hinnan asunnostamme. Tästä siis suuri kiitos Jukalle!"

Asunnon myyjä

"Todella asiantuntevaa ja ammattitaitoista sekä ihmisläheistä toimintaa. Erityis kiitoksena vielä tavoitettavuus: vastaa aina puhelimeen / viestiin joka tänä päivänä on todella harvinaista! Ollaan tosi tyytyväisiä!! Kiitos!!!!!"

Asunnon myyjä

"Jukka tutustui todella hyvin alueen arvoihin, piti meidät ajan tasalla ja oli aina tavoitettavissa. Hän teki paljon työtä myös ostajien esittämiin kysymyksiin nopeasti vastaamiseksi."

Asunnon ostaja

"Jukka Petman on erittäin taitava neuvottelija. Hän etsi meille parhaan mahdollisen ostajan. Voimme suositella lämpimästi Petmania, varsinkin jos on myymässä isoa asuntoa."

Asunnon myyjä

"Toivoisin että hän ei olisi niin hätäinen tarjouksen teko prosessissa. Keskusteltiin puhelimessa ja mietin lähinnä asioita ja summia ääneen. Niin hetkessä oli allekirjoitettava tarjous spostissa. Toisaalta hitaudesta ei voi moittia. Teillehän nämä on jokapäiväisiä juttuja ja tajuatte ja ymmärrätte nämä nopeasti mutta asiakkana käsitän asioita hitaammin…"

Asunnon ostaja

"Hienosti hoidettu kauppa! Kyselin myos 2 muuta välittajaa silloin kun lahetin yhteydenottopyynnon, mutta eivat olleet näin tehokkaita. Jo ensimmaisista sahkoposteista sen pystyi vaistoamaan, etta keneen voi luottaa. Kiitos ja hyvia kauppoja edelleenkin"

Asunnon myyjä

"Yhteydenpito välittäjän kanssa oli todella helppoa, ajantasaista ja sujuvaa, olimme koko ajan hyvin kartalla missä mennään. Esite ja asunnon kuvat sekä video olivat todella laadukkaat ja myyvät"

Asunnon myyjä

"Ei mitään korjattavaa. Todella ystävällistä, ammattitaitoista ja asiakasta huomioivaa palvelua. Erityisesti pidin joustavuudesta. Oman asunnon myynnistä ei tullut ylimääräistä stressiä, kun ilmentyi yllättäviä muita ongelmia samaan aikaan. Kaikki sujui hyvin ja ammattitaidolla. Mielestäni ei siis ollut mitään, mitä olisin toivonut toisin. :-)"

Asunnon myyjä

"Ammattitaitoisesti hoidetut talokaupat, sekä myyjän että ostajan toiveet huomioon ottaen. Hyvä asenne työntekoon, ei puolueellinen jompaan kumpaan suuntaan, vaan haluaa hoitaa kaupat ammattitatoitesti. Suuri kiitos myös konsultaatioista oman asuntoni myynnissä. Jukka hoitaa työnsä erittäin hyvin."

Asunnon ostaja

"Iloinen positiivinen meininki, ei lainkaan hyökkäävä tai tyrkyttävä välittäjä. Hän piti ajan tasalla tilanteiden etenemisestä, jakoi ajantasaista tietoa oman asiantuntemuksensa mukaan ja oli avuksi myös hieman laajemmin kertoen kokemuksistaan. Asuntokauppoja ei ihan päivittäin tule tehtyä, joten on tärkeää että välittäjä on aidosti kiinnostunut tilanteesta myös ostajan näkökulmasta, eikä ainoastaan myyjän."

Asunnon ostaja

"Kaikki sujui Jukka Petmanin kanssa erinomaisesti. Hän on loistava asiakaspalvelija myyntiedustajana, hyväntuulinen, joustava, valmis auttamaan asioissa ja selvityksissä, huolehtii asiakkaan puolesta asioista. Myynti meni todella nopeasti. Haluan lämpimästi kiittää Jukka Petmania hyvästä yhteistyöstämme."

Asunnon myyjä

"Välittäjän tietotaito ensiluokkaista sekä palvelualttius todella hyvä. Kaikki toimi hienosti"

Asunnon myyjä

"Ensiasuntoon ostajana oli iso jännitys mutta Jukka oli noin mukava ja rauhhallinen, että rauhoiti minuakin ja tuntusi, että hän on rehellisesti iloinen mun puolestani."

Asunnon ostaja

"Asuntokaupoilla oli mukana parikymppinen nuori pariskunta ja välittäjä huomio hyvin heidät. Uskon, että heille jäi positiivinen tunne kaupantekotilaisuudesta. Nopea palvelu on aina plussaa. Pääsi tutustumaan kohteeseen pikaisesti ja iltaajat käytössä."

Asunnon ostaja

"Edesmenneen äitini asunnon myynti oli henkisesti raskas. Jukka Petman hoiti asian hienotunteisesti ja taidokkaasti. Valokuvat ja videonpätkä asunnosta olivat todella hyvät ja ensimmäisen näytön jälkeen löytyi ostaja!"

Asunnon myyjä

Esittelyvideo