Piia Tiilikainen

kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV, KiAT, KTM
Puh. 0505143012

Luotettavaa, asiantuntevaa ja mukavaa asiakaspalvelua kodinvaihtoon, olitpa myymässä tai ostamassa kotia. Olen kauppiassuvun kasvatti kolmannessa polvessa ja koulutukseltani ekonomi. Pitkä ura liike-elämässä vaativissa myynti- ja markkinointitehtävissä antaa vankan pohjan ja elämänkokemusta välittäjän työn monenlaisiin tilanteisiin. Kiinteistönvälittäjän työssä pidän erityisesti ihmisten tapaamisesta ja ratkaisujen löytämisestä asiakkailleni. Myyntityössä hyödynnän markkinointiosaamistani ja käytössämme olevia moderneja työkaluja ja markkinointikanavia kontaktiverkostoni lisäksi.

Länsi-Helsingissä olen asunut kohta 30 vuotta ja vapaa-aikana harrastan kulttuuria, lukemista, ulkoilua Keskuspuistossa ja kesäisin olen innokas viherpeukalo ja palstaviljelijä.

Asiakkaani arvostavat minussa ripeyttä, rehellisyyttä, asiantuntemusta ja mukavaa yhteistyötä, joten monista onkin tullut kanta-asiakkaitani, joita olen voinut auttaa useamman kerran. Soita, niin jutellaan lisää sinun tilanteestasi ja toiveistasi!

Reliable and pleasant real estate service. I’d be happy to help you in buying or selling a home in Greater Helsinki area. Give me a call to discuss your needs and requirements!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi