Elina Kataja

kiinteistönvälittäjä, myyntipäällikkö
LKV, LVV
Puh. +358504666101

Asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen myynnin ammattilainen käytettävissänne - aina valmis tarttumaan uskaliaisiinkin haasteisiin, visioiden yksityiskohdat äärimmilleen! En ehkä halvin välittäjä mutta tuon sinulle asunnostasi parhaan hinnan. Olen positiivinen ja ripeä kiinteistönvälittäjä, jolle tyytyväinen asiakas sekä ammattitaidolla hoidettu asuntokauppa on itsestäänselvyys. Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja suurella sydämellä, langat pysyvät hyppysissäni kiireestä huolimatta. Olitpa sitten myymässä, ostamassa, pohtimassa tai haaveilemassa, ole yhteydessä - tehdään haaveista totta. Minä välitän!

Myyjän Palaute: Erittäin hyvin hoidettu kokonaisuus. Myyntihaaste otettiin hyviin vastaan ensitapaamisesta lähtien ja vietiin loppuun todella ammattitaitoisesti ja ilolla palvella sekä myyjää, että ostajaa jäi mieleen.

Ostajan palaute: Hei, löysimme asunnon. Kiitos avusta! Olit kymmenistä tapaamistamme välittäjistä luotettavin.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Perheasunnot, kiinteistöt, arvoasunnot, kuolinpesät, sijoitusasunnot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Elina kysyi heti alussa hyvän kysymyksen: onko meille tärkeämpää hyvä hinta vai nopeat kaupat. Puhuimme koko ajan samaa kieltä. Elinalla oli hyviä kikkoja myynnin vauhdittamiseksi ja hän kuunteli myös meidän ideoitamme, joilla myynti-ilmoitusta tuunattiin. Saimme asunnosta lopulta sen mitä pyysimmekin."

Asunnon myyjä

"Koko prosessi sujui ongelmitta ja kaikkiin viesteihimme ja pyyntöihimme reagoitiin nopeasti. Välittäjä oli sopivalla tahdilla myyntiä eteenpäin vievä: ei tullut tunnetta, että asuntoa myytäisiin väkisin meille, vaan sopivasti kannustaen. Hän oli myös aidon ja rehellisen oloinen, mikä lisää uskallusta ostaa asunto."

Asunnon ostaja

"Myyntiprosessi kokonaisuudessaan oli erittäin onnistunut. Tämä oli toinen kerta, kun Elina toimi välittäjänämme, ja jälleen yhteistyö hänen kanssaan sujui erinomaisesti."

Asunnon myyjä

"Toiveitani kuunteltiin ja tarjottiin aktiivisesti vaihtoehtoja. Tuli tunne, että prosessin johto oli koko ajan välittäjällä, tiesin missä mennään."

Asunnon myyjä