Seuraa

Hanna Nikander

Kiinteistönvälittäjä, stailaaja
LKV, KTM, sisustussuunnittelija
Puh. +358452710270

Anna minun auttaa elämäsi tärkeissä asuntoasioissa! Toimin pääkaupunkiseudulla, ja erityisesti Oulunkylän ja Käpylän sekä Vallilan lähialueet ovat osaamiseni ytimessä, olen myös asunut alueella pitkään ja olen myynyt alueella kymmeniä koteja pienistä yksiöistä miljoonan euron omakotitaloihin. Antaessasi asuntosi minulle myyntiin, saat tarvittaessa myös sopivat stailaus,- kalustus,- ja sisustussuunnittelupalvelut parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Olen stailannut ja kalustanut satoja asuntoja pääkaupunkiseudulla viimeisen kolmen vuoden aikana.

Koulutukseltani olen laillistettu kiinteistönvälittäjä, kauppatieteiden maisteri ja sisustussuunnittelija. Olen toiminut markkinoinnin ammattilaisena isoissa suomalaisissa yrityksissä ja sisustusalan yrittäjänä. Innostun puutaloista, talojen historiasta, kauniista ikkunoista, fiksuista pohjaratkaisuista, siitä kuinka valo kulkee tilassa. Ja siitä kun juuri oikeat ihmiset löytävät juuri heille oikean asunnon.

Asunnon myyminen on aina iso asia, ja autan mielelläni kaikissa siihen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisesta!

I am licenced realtor with profound experience in marketing and interior design both in Finland and international markets. I can assist you in all areas related to home selling and buying with top confidentiality and efficiency! I use all the modern tools in real estate business ranging from social media to staging and virtual showings. Please do not hesitate to contact me if you need help with your home or property!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Markkinointi, sisustussuunnittelu, stailaus ja kalustus -palvelut. Puutalot.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Hanna on erittäin ammattitaitoinen, tarkka, humaani ja asiantunteva välittäjä! Kaikki hoitui paremmin kuin hyvin ja kommunikaatio oli kerrassaan ensiluokkaista! Iso iso kiitos ja kaikkea hyvää tulevaan! :)"

Ostaja - elokuu 2021

"Välittäjämme tuntee alueen markkinat todella hyvin ja tämä oli luottamusta herättävää. Välittäjä oli tehokas, ytimekäs ja ystävällinen."

ostotoimeksiantoasiakas - helmikuu 2021

"Prosessista tiedotettiin hyvin, välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä meihin ja tuki meitä ensiostajina siinä missä oli tarve. Saimme kaikki tiedot järjestelmällisesti ja kaikkiin kysymyksiin vastattiin."

ostaja - lokakuu 2021

"Asiantuntevaa myyntiä, hienot kuvat, hyvää myyntityötä. Talo meni alle viikossa kaupaksi. Olen jo suositellut Hannaa eteenpäin."

myyjä - helmikuu 2021

"The entire process was handled excellently. From the visibility at the very start of all the documents we requested (and more!), to the final signing of the house papers everything was great. Working with Hanna was painless and wonderful! I have no complaints whatsoever. We are very happy with your services."

Omakotitalon ostaja - 2023

"Hanna on proaktiivinen, joustava ja kuunteleva ihminen. Hän ymmärsi tilanteeni ja ilmeisesti myös ostajan tilanteen, osasi suhteuttaa tarpeemme ja toimia sen mukaisesti."

Toimeksiantaja - 2023

"Myitte asuntomme markkinatilanteeseemme nähden nopeasti, ISO kiitos tästä. Koko prosessi oli ammattimaisesti hoidettu, hyvät kuvat ja hyvä esittelyteksti, runsaasti esittelyjä ja myös hyvä yhteydenpito. Ennenkin olemme kuulleet että "koko tiimi myy teidän asuntoanne" mutta vasta KM:n kanssa näimme, että se oikeasti toimii"

Toimeksiantaja - 2023

"Hanna Nikander on rautainen ammattilainen ja luotan häneen täysin. Parasta tällä kertaa oli, että Hanna lupasi jo etukäteen, että kertoo kyllä jos tässä tilanteessa asuntoani ei kannattaisi laittaa myyntiin."

Toimeksiantaja - 2023

"Asuntoilmoitus oli erittäin hyvä ja ammattitaidolla tehty, kuvät laadukkaita ja stailattuja kuviakin käytimme . Hyvin hoidettu myynti näyttöineen ja vaati varmasti pitkämielisyyttä enemmän kuin pari vuotta sitten. Nämä oli jo toiset kaupat Kiinteistömailman ja Hannan kanssa. Hanna osaa hommansa!"

Toimeksiantaja - 2023