Marja-Liisa Petersohn

Kiinteistönvälittäjä
LKV
Puh. +358401878694

Eräät myyjäasiakkaani antoivat minulle tämän palautteen:

”Marja-Liisa on rautainen ammattilainen, jonka käsiin oli helppo antaa kodin myynti. Eikä päätöstä tarvinnut katua: kaikki sujui kuin rasvattu. Koko myyntiprosessin ajan Marja-Liisa piti meidät hienosti ajan tasalla, ja hän oli tavoitettavissa aina kun mieleemme tuli kysymyksiä. Luotettavaa, ammattitaitoista, napakkaa, ystävällistä ja lämminhenkistä palvelua. Suosittelemme lämpimästi!”

Palautteesta tulevat hyvin ilmi asiat, joita pidän kiinteistönvälittäjän työssä, hyvän lopputuloksen lisäksi, tärkeimpinä: asiakkaat pysyvät koko ajan tasalla siitä, miten asiat etenevät, olen helposti tavoitettavissa ja kohtelen asiakkaitani lämmöllä.

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Järvenpäässä ja lähikunnissa (Kerava, Tuusula, Pornainen, Mäntsälä) vuoden 2013 helmikuusta lähtien. Sitä ennen toimin pitkään asuntorahoituksen parissa. Pidän työstäni todella paljon ja olen edelleen yhtä innoissani joka kerta, kun asiakas löytää minun avullani uuden kodin ja kodin myyjä pääsee samalla toteuttamaan omia asuntounelmiaan.

Jos olet myymässä kotiasi Järvenpäässä tai sen lähikunnissa, soita minulle: 040 1878 694 tai kirjoita: marja-liisa.petersohn@kiinteistomaailma.fi

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi

Erityisosaaminen

Kiinteistöt (esim. omakotitalot), asunto-osakkeet (myös uudiskohteet), kuolinpesän asunnon myynti, edunvalvottavan asunnon myynti.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Kaikki, mitä tehtiin oli erinomaista. Ei ole mitään lisättävää. Olen jo suositellut Marja-Liisa Petersohnia eteenpäin asuntonsa myymistä miettivälle henkilölle. Tämä oli minulla jo kolmas kerta Kiinteistömaailman kautta ja kaikki on aina mennyt loistavasti.""

Myyjä

""Marja-Liisa oli erittäin osaava ja asiantunteva, sain häneltä paljon apua. Näin ensiasunnon ostajana en ymmärtänyt ihan kaikkea edes kysyä, mutta hän kertoi hienosti kaikesta tarpeellisesta. Oli erittäin miellyttävää asioida hänen kanssaan ja minusta tuntui, että hän todella kuunteli toiveitani. Kiitos.""

Ostaja

""Koko kokonaisuus sujui todella hyvin. Asiointi välittäjän kanssa oli mukavaa.""

Myyjä

""Marja-Liisa hoiti aivan upeasti kaiken!! :)) Marja-Liisan palvelu ja asiantuntemus sekä omistautuminen asialle oli suurenmoista!!""

Myyjä

""Saimme hyvin tietoa, hyvin sovittua asiat, hyvä tiedottaminen. Ei tarvinnut miettiä, mitä seuraavaksi tapahtuu vaan välittäjä oli koko ajan yhteydessä ja oli turvallinen olo.""

Ostaja

""Välittäjä Marja-Liisa aivan mahtava myynti tykki. Neljä näyttöä ja asunto myyty. Piti ajantasalla koko ajan. Aina näytön jälkeen soitti miten meni. Oikein tehopakkaus. Hänellä oli aikaa kuunnella asiakkaan toiveita. Marja-Liisaa suositteli ystävä, jonka asunnon Marja-Liisa oli myös myynyt. Suosittelen myös häntä muille.""

Myyjä

""Minua pidettiin koko ajan hyvin ajan tasalla siitä, miten asia etenee, tätä pidän isona plussana. Välittäjä selvitti tähän myyntiin vaikuttavat seikat etukäteen ja oli helposti tavoitettavissa, jos tuli kysyttävää. Hän oli myös asiallinen ja hienotunteinen, vaikka kysymyksessä ei ollut helpoimmin myytävä kohde.""

Myyjä

""Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla. Olimme tyytyväisiä palveluunne.""

Ostaja

""Kaikki meni niin täydellisesti, etten jaksa tässä eritellä. Parempaa välittäjää kuin Marja-Liisa ette voisi saada. Olen täysin varma, että Marja-Liisa teki enemmän kuin olisi kuulunut välittäjän työnkuvaan.""

Ostaja