Kiinteistömaailma Espoo, Niittykumpu

Kiinteistömaailma, Suur-Helsingin Asuntopalvelut Oy LKV

Tuloksellista kiinteistönvälitystä pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden ajan.

Tarjoamme osaamisemme sinun kodinvaihdon parhaaksi. Kutsu meidät kotikäynnille, niin käydään läpi tilanteesi huolellisesti ja mietitään, mitkä asiat kodinvaihdossasi ovat sinulle tärkeitä. Löydämme varmasti ratkaisun, joka varmistaa sinulle parhaat hyödyt. Asetamme käyttöösi kaiken osaamisemme, energiamme ja asenteemme millä tehdään kauppoja.

Etsimme ennakkoluulottomasti uusia mahdollisuuksia, tekniikoita ja teknologioita, joilla voimme varmistaa sinulle huolettoman ja varman kodinvaihdon. Asiakkaistamme 98 % tutkitusti suosittelee meitä. Saammehan auttaa myös sinua matkallasi uuteen kotiin.

Yhteystiedot

Jousenpuistonkatu 2, 02200 Espoo

Puh: (09) 2310 1200

Avoinna

Arkisin 10:00-16:00

Iltaisin ja viikonloppuisin tavoitat meidät numerosta

(09) 2310 1200

Ota yhteyttä

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Konsernin sivuille