Kiinteistömaailma, Helsinki-Itä, Herttoniemi, Asuntoherttua Oy LKV

Kiinteistömaailma, Helsinki-Itä, Herttoniemi, Asuntoherttua Oy LKV

Kiinteistömaailma, Helsinki-Itä, Herttoniemi, Asuntoherttua Oy LKV Kiinteistömaailma Konserni

Kiinteistömaailma, Helsinki-Itä, Asuntoherttua Oy LKV, Herttoniemi

Tervetuloa asuntomyymäläämme Megahertsiin! Palvelemme Sinua kaikissa asunnon ostoon ja myyntiin liittyvissä asioissa. Voit huoletta jättää asuntoasiasi kokeneiden ammattilaistemme huomaan.

Kiinteistömaailma on Suomen nopeimmin kasvanut kiinteistönvälitysketju. Franchisingtoimintamalli, jossa jokainen asuntomyymälä on itsenäinen osakeyhtiö, antaa asiakkaalle paikallistuntemuksen ja motivaation palvella joustavasti sekä valtakunnallisen ketjun tehokkaat myyntikanavat.. Huippuosaajat takaavat, että saat asunnostasi oikean hinta-arvion ja kaupat haluamassasi aikataulussa.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Linnanrakentajantie 4 B, 00810 Helsinki Puh: 044 766 7700
10.00-17.00

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä ja brändin omistaa Danske Bank. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti