Kiinteistömaailma | Helsinki-Oulunkylä/Pakila/Käpylä, Oulunkylän Asunnot Oy LKV

Kiinteistömaailma | Helsinki-Oulunkylä/Pakila/Käpylä, Oulunkylän Asunnot Oy LKV

Kiinteistömaailma | Helsinki-Oulunkylä/Pakila/Käpylä, Oulunkylän Asunnot Oy LKV Kiinteistömaailma Konserni

Kiinteistömaailma Helsinki Oulunkylä

Välitämme enemmän. Kodin vaihtaminen on yksi elämäsi suurimmista muutoksista. Valitse avuksesi välittäjä, jonka tavoite on sama kuin sinun: löytää kodillesi oikea ostaja ja sinulle juuri oikea koti.
Kiinteistömaailman Oulunkylän asuntomyymälän kautta kulkee suurin osa lähialueiden myytävistä asunnoista ja enemmistö täältä kotia etsivistä asiakkaista. Alueemme on asuntokannaltaan ainutlaatuinen: täältä löytyy kerrostaloja, rivitaloja, omakotitaloja aina ainutlaatuisiin, suojeltuihin Käpylän puutaloihin asti.
Ja meillä kauppa käy - alalle koulutetuilta, kokeneilta välittäjiltämme onnistuu myös vaativien kohteiden myynti.
Haluatko myydä asuntosi näyttävällä markkinoinnilla vai muiden tietämättä? Meiltä saat toiveidesi mukaista välityspalvelua.
Tervetuloa tekemään kauppoja, joissa toiveet täyttyvät.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Siltavoudintie 4, 00640 Helsinki Puh: 010 622 3930
09:00 - 16:00

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä ja brändin omistaa Danske Bank. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti