Kiinteistömaailma, Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy LKV, Tampere

Kiinteistömaailma, Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy LKV, Tampere

Kiinteistömaailma, Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy LKV, Tampere Kiinteistömaailma Konserni

Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy LKV

Meiltä sitä saa - aitoa kiinteistönvälityspalvelua, jossa kuunnellaan asiakkaiden toiveet sekä haaveet ja toteutetaan ne. Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy LKV on ollut koko Kiinteistömaailmaketjun eniten kauppoja tekevä yritys useana vuonna. Vuosien aikana ja tehtyjen kauppojen kautta olemme olleet vaikuttamassa tuhansien ja taas tuhansien ihmisten elämän suurimpaan päätökseen. Ammattitaitomme ja tapamme tehdä töitä takaavat sinulle asiakkaanamme aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.
 
Ratinan Kiinteistömaailma tekee töitä hyvin laaja-alaisesti koko Pirkanmaalla. Tampere lähikuntineen on meille ominta aluetta, oli kyseessä sitten asunto-osake tai kiinteistö. Palvelemme sinua jatkossa myös Ylöjärven myymälässä. Kiinteistömaailma Ylöjärven liiketoiminta on siirtynyt Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy:lle 1.3.2015 alkaen. Kun suunnittelet kodin vaihtoa, poikkea asuntomyymäläämme joko Tampereen linja-autoasemalla tai Ylöjärvelle.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Linja-autoasema, Hatanpään valtatie 7, 33100 Tampere Puh: 03 3124 2700
Myymälämme on avoinna ma 9-17, ti 11-17 ja ke-pe 9-17. Tavoitat meidät myös iltaisin ja viikonloppuisin puhelimitse.
Yrityksen sivut

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti