Kiinteistömaailma| Tampere Hämeenkatu 9, Tammelantorin Asuntopalvelu Oy

Kiinteistömaailma Tampere Hämeenkatu 9 | Tammelantorin Asuntopalvelu Oy LKV

Pyydä meidät kotikäynnille, niin kerromme tavastamme lisää. Asuntomyymälämme on jo 28-vuotta vanha, iso kiitos siitä tuhansille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Yrityksemme on palkittu mm. vuonna 2021 Kiinteistömaailma –ketjun Vuoden Yrittäjä –palkinnolla. Palveleva asuntomyymälämme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, osoitteessa Hämeenkatu 9, Varman-talon sisäpiha, 1. kerros. Meille pääset vaivattomasti myös hissillä suoraan Hämpin parkista. Tervetuloa asuntokaupoille!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Hämeenkatu 9, 33100 Tampere

Puh: 03 312 33000

Avoinna

ma-to klo 9.00 - 17.00 ja pe klo 9.00-15.00 Tavoitat meidät myös iltaisin ja viikonloppuisin numerosta (03) 3123 3000 (pvm/mpm).

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 600 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma | Tammelantorin Asuntopalvelu Oy