Kiinteistömaailma, Tampere, Tammelantorin Asuntopalvelu Oy LKV

Kiinteistömaailma Tampere Hämeenkatu 9 | Tammelantorin Asuntopalvelu Oy LKV

Aito ja Alkuperäinen TARJOUSKAUPPA!  Myy asuntosi nopeammin ja parhaaseen markkinahintaan. Pyydä meidät kotikäynnille, niin kerromme tavastamme lisää. Asuntomyymälämme vietti viime vuonna 20-v. Juhlavuotta, iso kiitos siitä tuhansille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Yrityksemme on palkittu mm. vuonna 2002 Kiinteistömaailma –ketjun Vuoden Yrittäjä –palkinnolla. Palveleva asuntomyymälämme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, osoitteessa Hämeenkatu 9, Varman-talon sisäpiha, 1. kerros. Meille pääset vaivattomasti myös hissillä suoraan Hämpin parkista. Tervetuloa asuntokaupoille! 

Yhteystiedot

Hämeenkatu 9, 33100 Tampere

Puh: 03 312 33000

Avoinna

ma-to klo 9.00 - 17.00 ja pe klo 9.00-15.00 Tavoitat meidät myös iltaisin ja viikonloppuisin numerosta (03) 3123 3000 (pvm/mpm).

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma Konserni