Kiinteistömaailma, Tampere, Tammelantorin Asuntopalvelu Oy LKV

Kiinteistömaailma, Tampere, Tammelantorin Asuntopalvelu Oy LKV

Kiinteistömaailma, Tampere, Tammelantorin Asuntopalvelu Oy LKV Kiinteistömaailma Konserni

Kiinteistömaailma Tampere Hämeenkatu 9 | Tammelantorin Asuntopalvelu Oy LKV

Aito ja Alkuperäinen TARJOUSKAUPPA!
 Myy asuntosi nopeammin ja parhaaseen markkinahintaan. Pyydä meidät kotikäynnille, niin kerromme tavastamme lisää. Asuntomyymälämme vietti viime vuonna 20-v. Juhlavuotta, iso kiitos siitä tuhansille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Yrityksemme on palkittu mm. vuonna 2002 Kiinteistömaailma –ketjun Vuoden Yrittäjä –palkinnolla. Palveleva asuntomyymälämme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, osoitteessa Hämeenkatu 9, Varman-talon sisäpiha, 1. kerros. Meille pääset vaivattomasti myös hissillä suoraan Hämpin parkista. Tervetuloa asuntokaupoille! 
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Hämeenkatu 9, 33100 Tampere Puh: 03 312 33000
ma-to klo 9.00 - 17.00 ja pe klo 9.00-15.00 Tavoitat meidät myös iltaisin ja viikonloppuisin numerosta (03) 3123 3000 (pvm/mpm).
Yrityksen sivut

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti