Tiina Laulainen

kiinteistönvälittäjä
LKV
Puh. 0505971532

Tehokasta ja aitoa välittämistä räätälöitynä juuri Sinulle!

Tämän tradenomin selkäreppuun on pakattu monipuolista myyntikokemusta jo parin vuosikymmenen ajalta. Olen toiminut sisustusalan yrittäjänä, vakuutusalalla, kodin ja yritystoiminnan rahoittajana sekä sijoitusneuvojana (APV2).

Soita minulle, kun haaveissasi on kodin vaihto tai sijoitusasunnon hankinta! Uskon, että sijoitusasuntoa hankkiessa kannattaa tehdä tarkat laskelmat, mutta oman kodin hankinta tehdään loppumetreillä sydäntä kuunnellen. Vanhan omakotitalon omistajana ja viisihenkisen perheen äitinä en pelkää tarttua haastavimpiinkaan projekteihin. Uskon, että luovuuteni, kekseliäisyyteni ja rauhallinen neuvottelutaitoni auttavat minua viemään yhteiset tavoitteemme maaliin.

Kun valitset minut omaksi välittäjäksesi, otan huomioon elämäntilanteesi, henkilökohtaiset toiveesi ja haaveesi. Räätälöin kodinvaihtosuunnitelman juuri Sinulle sopivaksi. Annan Sinulle lupaukseni aktiivisesta yhteydenpidosta ja sinnikkyydestä - hymyä unohtamatta. Soita jo tänään! Minä ja kollegani olemme täällä kaikki valmiina auttamaan.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti, Ruotsi, (auttavasti Saksa)

Välittäjän uusimmat kohteet