Seuraa

Tiina Laulainen

kiinteistönvälittäjä
LKV
Puh. +358505971532

Tehokasta ja aitoa välittämistä räätälöitynä juuri Sinulle!

Tämän tradenomin selkäreppuun on pakattu monipuolista myyntikokemusta jo parin vuosikymmenen ajalta. Olen toiminut sisustusalan yrittäjänä, vakuutusalalla, kodin ja yritystoiminnan rahoittajana sekä sijoitusneuvojana (APV2).

Soita minulle, kun haaveissasi on kodin vaihto tai sijoitusasunnon hankinta! Uskon, että sijoitusasuntoa hankkiessa kannattaa tehdä tarkat laskelmat, mutta oman kodin hankinta tehdään loppumetreillä sydäntä kuunnellen. Uskon, että luovuuteni, kekseliäisyyteni ja rauhallinen neuvottelutaitoni auttavat minua viemään yhteiset tavoitteemme maaliin.

Kun valitset minut omaksi välittäjäksesi, otan huomioon elämäntilanteesi, henkilökohtaiset toiveesi ja haaveesi. Räätälöin kodinvaihtosuunnitelman juuri Sinulle sopivaksi. Annan Sinulle lupaukseni aktiivisesta yhteydenpidosta ja sinnikkyydestä - hymyä unohtamatta. Soita jo tänään! Minä ja kollegani olemme täällä kaikki valmiina auttamaan.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti, Ruotsi, (auttavasti Saksa)

Erityisosaaminen

Minulla on vahvaa osamista perheasuntojen myynnistä, Kiinteistömaailman Tarjouskaupasta, sijoitusasuntojen myynnistä ja ostamisesta, uudiskohteista, vanhempien omakotitalojen myynnistä, kuolinpesien kiinteistöjen myynnistä ja erotilanteista.

Esittelyvideo