Seuraa

Samuli Hyry

yrittäjä, toimitusjohtaja
Puh. 0503016703

Olen syntyperäinen kouvolalainen ja uskallan väittää tuntevani kotikaupunkini Kouvolan ja sen seudut hyvin. Minulla on kokemusta ja osaamista myös talon rakentamisesta ja asuntojen remontoimisesta, joten osaan hahmottaa kulloisenkin kodin myös pintaa syvemmältä. Työssäni ehdottomasti parasta antia ovat kuitenkin kohtaamiset erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa. Minulle tarjoutui mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi Kouvolan Kiinteistömaailmaan alkuvuodesta 2022. Yrittäjänä tärkein tehtäväni onkin varmistaa, että tiimimme tarjoaa sinulle luotettavan, onnistuneen ja välittävän asunnonvaihtokokemuksen. Kun kaipaat kodinvaihtoon avuksesi luotettavaa, välittävää, ihmislähtöistä ammattilaista, olet oikeilla sivuilla. Ota yhteyttä tai tule myymäläämme, pohditaan yhdessä paras ratkaisu tilanteeseesi!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Kevät 2022"

Ostaja

"Onnistunut kauppa jää mieleen. Kesä 2022"

Myyjä

"Oli erittäin asiantuntevaa ja asiallista palvelua, oli/on ilo asioida. Kesä 2022"

Myyjä

"Asiallisuus, tehokkuus, nopeus, luottamus. Kesä 2022"

Myyjä

"Koko kiinteistön ostoprosessi oli helppoa ja selkeää ja ennen kaikkea nopeaa. Kesä 2022"

Ostaja

"Kaikki toimi mainiosti heti ensi tapaamisesta. Erityisesti välittäjäni Samuli Hyry oli rautainen ammattilainen ja piti yhteyttä yllä koko välitysprosessin ajan aina asunnonmyyntiin saakka! Suosittelen ehdottomasti KM:ää! Syksy 2022"

Myyjä

"Myynti-ilmoitus oli hyvä kokonaisuus. Näytöt toteutettiin myyjän tilanteen hyvin huomioiden. Tietoisuus koko toimiston tiimin osaamisen hyödyntämisessä lisäsi luottamusta. Syksy 2022"

Myyjä

"Tosi luotettava välittäjä ja ystävällinen ja mukava. Syksy 2022"

Ostaja

"Kaikki toimi hyvin, erittäin asiansa osaava, ystävällinen, avulias välittäjä. Talvi 2022"

Myyjä

"Talon myynti kokonaisuudessaan oli hyvin hoidettu. Oman kokemuksen mukaan en osaa sanoa, mitä voisi tehdä paremmin. Talvi 2022"

Myyjä

"Kaikki meni nappiin! Kiitos! Asunnon näyttö sekä kaupat sujuivat alusta loppuun tosi mallikkaasti, myös tyttäreni kehui välittäjää. "Mukavin tyyppi" kaikista joita oltiin siihen mennessä tavattu. Tämä oli meidän 6 asuntonäyttö. Lämmin kiitos kaupoista! Kevät 2023"

Ostaja

"Yhteistyö oli sujuvaa ja nopeaa. Aktiivinen yhteydenpito sekä informointi tapahtumista ja vaiheista. Välittäjä oli asiantunteva ja teki työnsä erinomaisesti. Kevät 2023"

Myyjä

"Kaikki hoitui nopeasti ja sujuvasti. Ja välittäjä hoiti sen mitä lupasi. Kevät 2023"

Ostaja

"Koko homma hoitui hyvin. Hyvin meni, jatkakaa samaan malliin. Kevät 2023"

Ostaja

"Samuli Hyry oli asiantunteva, asiallinen ja ystävällinen. Koimme hänet erittäin luotettavaksi, hän hoiti asunnon myynnin mielestämme kaikin puolin kiitettävällä tavalla. Kesä 2023"

Myyjä

"Kaikki sujui vaivattomasti ja miellyttävästi. Kesä 2023"

Ostaja

"Kaikki meni hyvin. Kesä 2023"

Ostaja

"Koko prosessi sujui hyvin. Ei parannettavaa. Kaikki toimi erittäin hyvin. Syksy 2023"

Myyjä

"Kohtasitte ensiasunnon ostajat hyvin ja neuvoitte kaikessa oleellisessa. Arvostitte meidän mielipiteitä ja pilkettä oli sopivasti silmäkulmassa. Välittäjä teki kaiken aivan kuten pitikin ja piti kiinni sovituista asioista. Välittäjä kyseli myös meidän mielipiteitä. Syksy 2023"

Ostaja

"Homma hoitui, kuten sovittu. Ei ole moitittavaa. Syksy 2023"

Myyjä

"Ei ollut ongelmia. Syksy 2023"

Myyjä

"Olit hyvä ja nopea. Syksy 2023"

Myyjä

"Välittäjä oli asiantunteva ja asiat sujuivat mukavasti. Välittäjä piti meidät hyvin tilanteen tasalla. Saimme hyvää palvelua koko prosessin ajan. Mielestämme asiat sujuivat mukavasti. Syksy 2023"

Ostaja

"Kaikin puolin positiivinen ja kiireetön käynti. Meille esiteltiin myös vuokrattava kohde asiantuntevasti. Miellyttävä ja asioihin perehtynyt välittäjä. Hänelle suuri kiitos! (asunnon myyntiä harkitseva) Syksy 2023"

Myyntiä harkitseva

"Samuli Hyry on luotettavan tuntuinen ja pitää hyvin yhteyttä asiakkaaseen. Olemme tehneet lähiaikoina paljon yhteistyötä ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Talvi 2023"

Myyjä

"Liikehuoneiston myyntiaika oli pitkä, mutta tasaiseen tahtiin välittäjä onnistui saamaan kiinnostuneita ostajia käymään huoneistoa katsomassa. Olin koko ajan tilanteen tasalla. Talvi 2023"

Myyjä

"Kaikki meni hyvin ja mukavasti. Enemmän voisi pitää kaikkia osapuolia tietoisina aikataulullisista asioista. Talvi 2024"

Ostaja

"Samuli piti myyjää ajan tasalla hyvin ja vastasi kärsivällisesti kysymyksiin sekä antoi ohjeita ja neuvoja. Talvi 2024"

Myyjä