Seuraa

Susanna Kovanen

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä
sisustusartesaani, LKV, KED, VuT
Puh. +358440540036

Asiakaspalvelua, myyntiä ja sisustussuunnittelua - siinäpä taustani lyhyesti. Minulla on vuosien myyntialan kokemus ja ihmisläheinen ote työhön on näkynyt myös tuloksissa. Kiinteistömaailman yli 600 välittäjän joukosta olen sijoittunut 30 parhaan välittäjän joukkoon. Tärkeimpiä vahvuuksiani ovat hyvät vuorovaikutustaidot, sinnikkyys, sekä asenne, jossa haluan tarjota asiakkaalle parhaimman kokemuksen, olitpa sitten myyjän tai ostajan roolissa.

Vahva sisustusalan tausta auttaa myös näkemään asunnon monet mahdollisuudet, niin myyntiä kuin ostamista ajatellen. Olen työskennellyt Kiinteistömaailmalla asuntostailauksen parissa jo vuodesta 2018 lähtien.

Kurkkaa samalla Instagram sivuni @susannakovanen_lkv, siellä pääset seuraamaan välittäjän monipuolista arkea.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Ammattitaitoa ja mielenkiintoa myydä taloamme, joka menikin nopeasti kaupaksi toivomallamme hinnalla. Olimme koko myynnin ajan hyvin tilanteen tasalla. Aikataulut sopivat aina hyvin, vaikka vuorotyössä ne onkin välillä haasteellisia. Aina tavoitettavissa! Välittäjämme oli todellakin paras mitä toivoa voi!"

Myyjä

"Koko prosessi oli sujuva ja koin, että välittäjä oli aidosti kiinnostunut auttamaan tilanteessa. Ostin ensimmäistä asuntoani ja saamani tuki oli erittäin tärkeää. Voin lämmöllä suositella Susannaa teille muillekin!"

Ostaja

"Susanna teki kaiken 10 arvoisesti! Haasteellisen kohteen myyminen tavoitteiden mukaan, aikaisemmat välittäjät eivät tässä onnistuneet."

Myyjä