Marja Orsila

kiinteistönvälittäjä
LKV
Puh. +358504073030

Olen avoin ja luotettava kiinteistönvälittäjä, jolle kotisi lisäksi myös sinä olet tärkeä. Minun kauttani kodit ovat vaihtaneet omistajaa jo toistakymmentä vuotta.

Vahvuuksiani on ehdottomasti myyntityössä iloisuus, energisyys, empaattisuus ja sinnikkyys. Erikoisosaamiseni on jo näiden vuosien jälkeen laaja, joten voit kysyä asiasta kuin asiasta, sama koskee myös Pirkanmaan aluetuntemusta. Kaikkien näiden vuosienkin jälkeen nautin todella koko kodin myynti- ja ostoprosessista. Aina ei elämäntilanne välttämättä ole helppo asuntoa vaihtaessa, silloin on erityisen tärkeää hyvä luottamussuhde välittäjään.

Harrastan ulkoilua, uimista ja koirien kanssa touhuamista. Kerään suomalaista taidelasia sekä olen kiinnostunut historiasta ja matkailusta. Koska koko perheeni on kovin kilpailuhenkinen ja kaikki meistä ovat enemmän tai vähemmän harrastaneet kilpaurheilua, minut saakin helposti haastettua pikku kisailuun.

Minut saa hyvin kiinni sekä puhelimitse että sähköpostilla, jos olen juuri estynyt niin soitan aina takaisin. Kuulemisiin!

Ota yhteyttä välittäjään