Aki Penttinen

Yrittäjä, tj
Puh. +358449828644

Olen sosiaalinen, kuunteleva ja erittäin luotettava. Tuotan nykyaikaista kiinteistönvälitystä tekemällä kohdennettua mainontaa eri medioissa hyödyntäen asuntoesittelyvideoita myynti-ilmoituksissa. Lisää näkemystä ja neuvottelutaitoja parhaan lopputuloksen saavuttamiseen tuo 8 vuoden yrittäjyys myyntialalla, 9 vuoden työkokemus palomies-sairaankuljettajana ja 3 vuoden työkokemus rakennusalalta. Oikea hinnoittelu, laaja näkyvyys kohteelle ja neuvottelutaidot myyjän ja ostajan välillä ovat palveluni kulmakiviä. Pyrin aina tekemään kaupat parhaaseen mahdolliseen hintaan. Pyrkimykseni on menestyä ja tuottaa tyytyväisiä asiakkaita, jotka suosittelevat minua eteenpäin. Tämä kokemus ja toimintamalli on tuottanut tulosta, kuuluin mm. vuoden 2020 kiinteistömaailman huippumyyjälistoille ja vuonna 2021 minusta tuli kiinteistömaailman yrittäjä omassa toimipisteessä.

Asiakastyytyväisyys vuonna 2020 4,8/5 ja vuonna 2021 4,86/5. Kutsu minut maksuttomalle kotikäynnille!

Onko asunnon myynti suunnitelmissa? Kysy meiltä arviota asunnostasi, kerromme miten voimme auttaa Sinua onnistumaan asunnon myynnissä. P. 044 982 8644

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Asunnon välitys eteni nopeasti ja vaivattomasti. Asunnosta sain heti ensikeskustelussa sovitun lähtö hinnan. Välittäjä auttoi monessa asiassa asunnon myynnin vaiheissa ja teki upean myyntivideon asunnosta. Keskustelu välittäjän kanssa oli erittäin luottavaista, häneltä sai hyviä suosituksia ja näkemyksiä asioista. Suosittelen mielelläni häntä myös ystävilleni välittäjäksi. Todella pro-aktiivista asunnon välitystä!"

Asunnon myyjä - Vantaa

"Aki on loistava ja asiantunteva välittäjä, tunsi hyvin alueen sekä panosti ilmoitukseen. Asuntoni menikin kaupaksi nopeasti ja jopa parempaan hintaan mitä uskoin saavani."

Asunnon myyjä - Vantaa

"Koko prosessi ensinäytöstä kaupantekoon meni ilman pienintäkään ongelmaa. Yhteydenpito oli kiitettävää ja Aki oli todella ystävällinen, ammattitaitoinen ja kaikin puolin mukava kaveri."

Asunnon ostaja - Vantaa

"Kaikki meni meidän kahden asunnon myynnissä niin hyvin ja helposti, että ei mitään parannettavaa ole tullut mieleen."

Asunnon myyjä - Vantaa

"Välittäjä piti minut aina ajantasalla, toimi ammattitaitoisesti myös haasteellisissa käänteissä, joita asuntojen myynti sisälsi. Suuret kiitokset Aki"

Asunnon myyjä - Helsinki

"Kiinteistövälittäjä on ystävällinen, iloinen, palvelualtis ja työnsä osaava. Myyntiprosessi sujui alusta alkaen tehokkaasti, ammattitaitoisesti ja joustavasti asiakasta kuunnellen. Suuret kiitokset ja voin suositella!"

Asunnon ostaja - Vantaa

"Kokonaisuuden ja erityisesti tarjousneuvottelun Aki hoiti ammattilaisen elkein ja sai hyvän tuloksen aikaiseksi. Aki oli valmis joustamaan, kun tilanne sitä vaatii. Hän oli myös aina nopeasti tavoitettavissa, jos kysymyksiä tuli."

Asunnon myyjä - Vantaa

"Kiinteistövälittäjä on ystävällinen, iloinen ja työnsä osaava. Myyntiprosessi sujui alusta alkaen tehokkaasti, ammattitaitoisesti ja joustavasti asiakasta kuunnellen. Suuret kiitokset ja voin suositella!"

Asunnon myyjä - Helsinki

"Aki oli erittäin avulias ja sosiaalinen persoona, jonka kanssa on poikkeuksellisen miellyttävää asioida."

Asunnon ostaja - Vantaa

"Kaupat toteutuivat nopeasti ja sujuvasti, ja välittäjä piti meidät hyvin tilanteen tasalla."

Asunnon myyjä - Vantaa

"Yhteydenpito asiakkaaseen jatkuvaa ja palvelu hyvää. Aki on ammattilainen."

Asunnon myyjä - Vantaa

"Ei oikeastaan mitään tarvitse tehdä paremmin, kaikki sujui kuin rasvattu"

Asunnon myyjä - Helsinki

"Välittäjä huomioi meidän tarpeemme erinomaisesti!"

Asunnon myyjä - Vantaa

"Glenn & Aki hoitivat hommat todella hyvin! Jos joku pyytää suosittelua niin mielelläni suosittelen molempia. Kaikki meni 10+ Ei korjattavaa."

Asunnon myyjä - Vantaa

"Ammattitaitoista, tehokasta ja ystävällistä palvelua."

Asunnon ostaja - Vantaa

"Kaupat hoitui varmaan niin hyvin kuin ne käytännössä voi ja kohde oli ilmeisen helppo myydä. Ei siihen oikein mitää parannettavaa mieleen tule. Välittäjä selvästi kiinnostunut ja avulias. Ainakin asiakkaan silmin mies on valinnut ammattinsa oikein."

Asunnon myyjä - Vantaa

"Myynnissä esiintulleet ongelmakohdat välittäjä selvitti erittäin hyvin. Erittäin hyvä välittäjä"

Asunnon myyjä - Vantaa

"Sain hyvin tietoa myyntitilanteesta, nopea myyntiaika, hyvät kuvat"

Asunnon myyjä - Vantaa

"Yhteydenpito ja kommunikointi toimii. Tiedettiin missä mennään. Missään vaiheessa ei tuntunut että oltaisiin pimennossa. Pari pienenpientä mutkaa oli matkassa, mutta niihin välittäjä ei voinut vaikuttaa. Plussaa myös että kaupat syntyivät nopeasti. :)"

Asunnon Ostaja - Vantaa

"Paras kiinteistönvälittäjä tähän mennessä. Minun tapauksessani kaikki meni erinomaisesti, tehokkaasti ja nopeasti sekä asiantuntevasti."

Asunnon myyjä Vanta

"Akille täydet pisteet ja iso kiitos. Hän piti asiakasta hyvin ajantasalla, oli proaktiivinen ja huolehti asioiden edistymisestä koko prosessin ajan. Suosittelen häntä erittäin lämpimästä"

Asunnon myyjä Vantaa

"Panostus esitteisiin ja mm. videoon tuli minulle yllätyksenä ja oli todennäköisesti avain kaupan syntymiseen."

Asunnon myyjä Järvenpää