Seuraa

Jenita Väkiparta

Myyntineuvottelija, KiAT
Puh. 0400363053

Tärkein tehtäväni on onnistuneen asuntokaupan toteuttaminen. Asunnon osto ja myynti hoituu kanssani vaivattomasti, asiakaslähtöisesti ja ammattitaitoisesti. Käänny siis puoleeni, jos etsit välittäjää, joka tekee aidosti töitä, jotta asuntosi tulee myydyksi.

Jenita Väkiparta Myyntineuvottelija, KiAT 0400 363 053 jenita.vakiparta@johacon.fi

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"17.7.2020 asiantunteva ja hienostunut sen suhteen ettei tyrkyttänyt mitään osaten neutraalisti tuoda tärkeät asiat esiin Suosittelee välittäjää ****"

Juha-Pekka Heikkilä / myyjä

"12.11.2020 Välittäjä oli erittäin asiantunteva ja aktiivinen työssään. Hänen kanssa oli helppo ja luonteva asioida. Tulen tätä ammattitaitoista kiinteistönvälittäjää käyttämään jatkossakin! Suosittelee välittäjää *****"

Elina Mikkola - myyjä, ostaja

"23.11.2020 Kuuntelee hyvin asiakasta ja on asiallinen. On luotettava ja etenee harkitusti ja rehellisesti. Osasi hoitaa tarjoukset hyvin. Suosittelee välittäjää *****"

Olli Virtanen - myyjä

"30.11.2020 Kaivaa huolellisesti myytävän kohteen tiedot.Toimii rauhallisesti ja antaa asikkaallekin ajattelurauhan.Saa asiakkaat tutustumaan myyntikohteeseen ja kaupantekoon, Lopputuloksena on tyytyväinen ostaja ja myyjä Suosittelee välittäjää *****"

Meeri Härkönen - myyjä