Seuraa

Tuija Saari Isique

Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, DI
Puh. 0503091517

Hei! Kun sinulla on tarve myydä kotisi, ja etsit osaavaa ammattilaista, olet löydät etsimäsi.

Olen 12 vuoden ajan myynyt kiinteistöjä, huoneistoja ja kesämökkejä koko Pirkanmaan alueella. Tarvittaessa saat minulta referenssejä työhöni liittyen. Tämä työ on haastava, tarkkuutta ja laajaa osaamista vaativa. Hyvä välittäjä osaa arvioida kohteen sekä myös hinnoitella sen oikein, myös oman palkkionsa.

Työssäni ystävällinen ja asiakaslähtöinen palvelu on saanut paljon hyvää palautetta. Tulen mielelläni arvioimaan kotisi tai vapaa-ajan asuntosi maksutta kun siihen on tarvetta, tai koet, että sen myynti on tulossa ajankohtaiseksi lähiaikana.

Kotineliössä kohteet vaihtuvat nopeasti. Yritys on kotimainen, pankeista ja kytkysopimuksista vapaa välitysliike. Toimistomme on Tampereen keskustassa ja toiminta-alueemme on koko Pirkanmaa. Ole yhteydessä, tehdään kotisi välityksestä kaikille kaupan osapuolille hyvä kokemus!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Portugali, Englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, huoneistot, lomakohteet, uudisrakentaminen. Olen tehnyt satoja kauppoja ja minulla on paljon referenssejä.
Perikunnat sekä testamentit ja edunvalvontaan liittyvät selvitykset kuuluvat isolta osin osaamiseeni. Kun etsit tarkkaa ja nopeaa tekijää, ole yhteydessä!

If you need a english spoken broker, please contact me!

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Perikunnan asunto myyty esimerkillisesti. Kaikki paperit hoituivat nopeasti kuntoon ja myynti tuotti toivotun tuloksen. Suosittelemme lämpimästi."

Tapani, perikunnan hoitaja

"Kiitos hyvästä välityksestä. Kaikki sujui hienosti. Tarkka välittäjä joka otti koko ajan yhteyttä meihin."

Hervannan kerrostalon omistajat

"Ammattitaitoinen ja ystävällinen välittäjä. Hän myi kotimme niin kuin oli sovittu! Ja nopeasti."

Arja K.

"Paljon oli kiviä polulla, mutta lopputulos on onnellinen. Olit toteuttamassa unelmaani, sydämellinen kiitos siitä! t. Kyllikki"

Kyllikki, kodin ostaja

"Kiitokset! Olemme tosi tyytyväisiä saamaamme palveluun osoitteessa Atomikadulla sijaitsevan asunnon myynnissä. Täysi kymppi! Tapaus oli monella tavalla hankala ja monimutkainen mutta hoidit kaupan asiantuntevasti ja kärsivällisesti."

Seija ja Tomppa

"Kun vanha omakotitalomme myytiin viikossa, ja kaikki asiat hoituivat hienosti, täytyy vain kiittää osaavaa tekijää upeasta työstä!"

Matti ja Maija Lempäälästä