Juhana Wahlros

kiinteistönvälittäjä LKV, rak. ins.
Puh. 400232087

Vahvuudet

Asun itse Tampereen keskustassa, joka on myös ammatillisesti vahvinta aluettani. Rakennustekniikan ja arkkitehtuurin tuntemuksestani on suurta hyötyä erityisesti vanhoja arvoasuntoja myytäessä. Ensimmäisen asuntokauppani tein jo 1980-luvulla, josta alkaen on kokemusta niin kerrostaloasunnoista, omakotitaloista, liikehuoneistoista, kesämökeistä kuin metsätiloistakin eri puolilla Suomea.

Muu työkokemus

Ennen välitysalalle ryhtymistäni työskentelin useilla eri toimialoilla. Esimerkiksi rakennusalalta löytyy yhteensä noin 10 vuoden kokemus sekä työmailta että suunnittelupuolelta. Lisäksi auto- ja metsänhoitoaloilta on kokemusta. Olen opiskellut myös kirjallisuutta ja kirjoittamista.

Tunnustukset

Välitysalan kannukseni olen hankkinut Suomen suurimpiin lukeutuvassa organisaatiossa, jossa sain vuonna 2018 noin 400 välittäjän joukossa kunniakirjan parhaasta asiakaspalvelusta vuoden mittaisen jakson palautearvosanalla 10.

Asiakaspalaute

Asiakaspalautteesta on parhaiten jäänyt mieleen erään Heikki-nimisen asiakkaan näkemys toiminnastani: ”Teit kyllä vaikutuksen tyylikkäällä pukeutumisella, käytöstavoilla ja asiakkaan kuulemisella sekä miellyttävällä ja ammattitaitoisella lähestymistavalla. Erotut selvästi kiinteistövälittäjien harmaasta, leipääntyneestä joukosta.”

Harrastukset

Vuosien varrella on tullut harrastettua monenlaista autoista ja veneilystä lähtien. Nykyisiin harrastuksiini kuuluvat säännöllisen liikunnan ja muun kuntoilun lisäksi mm. klassinen musiikki ja paritanssit.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Erityisosaaminen

Asiakkaan kuunteleminen ja asiakaspalvelu yleensä.

Välittäjän uusimmat kohteet