Nurmi Kiinteistöt

Nurmi Kiinteistöt yhteyshenkilöt

Pääkaupunkiseudun kohteet puh. 044 906 2226 / Arto

Turun alueen kohteet puh. 040 624 0344 / Sini

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Jousitie 7, 20760 Piispanristi

Puh: 040 624 0344

Ota yhteyttä

Nurmi Kiinteistöt – Perinteikästä kiinteistöliiketoimintaa

Nurmi Kiinteistöt kuuluu Nurmi-Yhtiöt konserniin. Nurmi-Yhtiöiden yhtenä viidestä liiketoimialasta on rakennuttaminen, kiinteistö- ja kaavakehitys sekä kiinteistöjen omistaminen ja hallinnointi.

Pääosa perheyhtiön kiinteistöistä sijaitsee Paavo Nurmi Oy:ssa, jonka juuret yhtiönä juontavat vuoteen 1936, jolloin Paavo Nurmi laajensi juoksu-uran jälkeen liiketoimiaan 1930-luvun puolivälissä ryhtymällä rakennusurakoitsijaksi ja perustamalla miesten asusteliikkeen Helsinkiin Mikonkadulle. Hän menestyi urakoitsijana ja rakensi Helsinkiin noin 40 asuintaloa, joiden huoneistoja hän myi ja vuokrasi työllistäen parhaimmillaan noin 300 henkilöä. Sittemmin Paavo Nurmi luovutti suurimman osan omaisuudestaan ja kiinteistöistään nimeään kantavan säätiön hallintaan.

Nurmi Kiinteistöjen painopisteenä on rakennuttaa omalle kaavakehitysalueelle Turun keskustaan asumista omistus- ja vuokra-asunnoiksi, jatkaa kaavakehitystä tulevaisuuden kaava-alueilla Turun Skanssissa ja Kakskerrassa sekä ostaa, myydä, vuokrata ja hallinnoida muita kiinteistöjä Turussa ja pääkaupunkiseudulla.