Seuraa

Anneli Heikkinen

Myyntineuvottelija, KiLAT
Puh. 0504755384

Myymässä asuntoa?

Meillä OP Kodissa tehdään asuntokauppaa joka päivä vastuullisesti ja riskit minimoiden. Saat minulta luotettavan asuntoarvion ja kattavan välitystarjouksen halutessasi myös etäyhteyksien välityksellä.

OP Kodin digitaaliset palvelut mahdollistavat kotisi myynnin etänä ja asuntokaupat hoituvat vaikka kotisohvaltasi.

Minulla on yli 20 vuoden työkokemus ja osaaminen finanssialalta mm. myynnistä ja markkinoinnista. Tämä kokemus luo hyvät edellytykset tehdä vaativaa ja vastuullista välittäjän työtä. Minulle on tärkeää, että olet varmasti tyytyväinen lopputulokseen ja voit suositella minua muillekin. Tämän sivun lopusta löydät asiakkaiden antamia palautteita. Ota rohkeasti yhteyttä, kun olet vaihtamassa kotia. Tervetuloa OP Kodin asiakkaaksi!

Etsimässä asuntoa - mistä rahoitus?

Lainalupaus taskussa olet asuntonäytöllä etulyöntiasemassa ja voit tehdä tarjouksen heti, kun unelmiesi asunto osuu kohdalle. Rahoitusasiat kannattaa aina hoitaa kuntoon ennen asuntoesittelyyn lähtöä. Jos et vielä ole sitä tehnyt, ei hätää. Autan sinua myös laina-asioissa - kauttani saat nopeasti yhteyden Osuuspankin rahoitusasiantuntijaan - parhaimmillaan jo samana päivänä. Kannattaa laittaa viestiä.

#kuvausstailaus#virtuaalistailaus#dronekuvat#videot#360kotikierros#laadukaspohjakuva #yleisesittely#yksityisesittely #asiakirjojenlaadinta#arviointipalvelut#arviointilausunto #sahkoisetpalvelut#myyjanpalvelu #digitaalinenasuntokauppa#dias#sahkoinenkiinteistokauppa #opkoti#opbonus

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Oli todella mukavaa tehdä välittäjän kanssa asunnon myyntiä. Hän piti koko myyntiprosessin ajan minut hyvin ajan tasalla asioista." "Mukava, nopea ja asiantunteva palvelu.” Ostaja "Suosittelen lämpimästi välittäjänä käyttämämme Anneli Heikkistä. Anneli kävi hyvin läpi mitä palveluita OP-Koti toimeksiantoon kuului ja kertoi markkinatilanteesta. Itse asunnon myyntiin liittyvä dokumentointi oli reaaliaikaista niin esittelyistä sekä asiakkaiden kommenteista. Kotimme meni kaupaksi reilussa viikossa ja saimme meitä tyydyttävän hinnan. Kiitos Anneli ja hyviä myyntejä myös jatkossa." "Helppo asioida, eikä tarvinnut tehdä itse mitään. Anneli Heikkinen hoiti kaikki kuvaus ja näyttöaikataulut yms. meidän mukaan ja päivitti väliaikatiedot todella hyvin/kysymättäkin. Välityspalkkio toki aika kova, mutta mitä sitten. Laatu maksaa ja vain köyhät vinkuu hinnasta. Kiitos Anneli ja OP. " "Olin todella tyytyväinen myyntiprosessiin. Itse ei tarvinnut nähdä asiassa vaivaa, kun välittäjä hoiti asiat ammattitaitoisesti alusta loppuun. Antoi hyvin väliaikatietoja, että missä mennään myynnin kanssa. Myytävä kohde oli hieman haasteellinen ja tuskin olisin itse saanut sitä myydyksi kohtuullisessa ajassa. Jos itselläni, tai kavereilla tulee jatkossa myyntitoimeksiantoja, niin tiedän, kehen otan yhteyttä. Itselläni jäi tosi hyvät fiilikset kaikesta OP Koti toiminnasta." "Iso kiitos hyvin hoidetusta välitystoimeksiannosta. Minulla oli todella huoleton ja turvallinen olo koko prosessin ajan ja pidit minut hyvin ajan tasalla asioiden etenemisestä. Suosittelen sinua mielelläni tuttavilleni myös." "Asiantunteva palvelu, perusteellinen tutustuminen kohteeseen, asiakkaan ajan tasalla pitäminen prosessin etenemisestä. Oikea hinta-arvio kohteesta." "Kiitos OP Kodin palvelu ja välittäjän Anneli Heikkisen ammattitaito erittäin laadukasta ja ammattitaitoista. Tiesimme tarkasti, miten asiat etenevät. Asunnosta saatu hinta-arvio toteutui ja asunto myytiin alle viikossa. Olemme erittäin tyytyväisiä ja voimme lämpimästi suositella palveluanne!" "Välittäjä oli perusteellisesti selvittänyt myytävän kohteen tiedot ja tutustunut siihen." Ostaja "Asunnon myynti sujui nopeasti ja omalta kannaltani odotettua vaivattomammin." "Kiitos suuresti sinulle hyvästä palvelusta ja nopeista kaupoista!" "Loistavaa palvelua ja aloitteellisuutta." "Kiitoksia vielä hyvin sujuneesta asuntokaupasta." "Kiitos paljon tuesta ja avusta. Ja joo, voin suositella sua jatkossa eteenpäin muille, jos tarve on jollakin myydä. Terveellistä kevättä." "Selkeä ja kokonaisvaltainen palvelupaketti." "Asunnon myynti sujui minun näkökulmastani erittäin helposti. Sain välittäjältä riittävästi tietoa. Enpä oikein voi valittaa mistään." "Mäklaren Anneli Heikkinen mycket bra." "Välittäjä esitteli asunnon huolellisesti. Kaikki tiedot olivat oikein. Ostopäätöksen jälkeen asiat etenivät joutuisasti ja välittäjä piti koko ajan ajan tasalla. Oikein miellyttävä kokemus." Ostaja "Palvelu oli täyden kympin arvoista.""

Tyytyväiset asiakkaat

Esittelyvideo