OP Koti Helsinki Oy LKV | Vuokrauspalvelu

Luotettavaa vuokravälitystä

Etsitkö vuokralaista omistamaasi asuntoon? Asunnon vuokraaminen kauttamme on turvallista, helppoa ja nopeaa. Etsimme sopivat vuokralaiset, teemme tarvittavat sopimukset ja hoidamme kaikki muutkin vuokraukseen liittyvät tehtävät ammattitaitoisesti ja ripeästi. Palvelemme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt OP-bonuksistasi, sillä OP-bonuksia käytetään mm. OP Kodin palkkioihin.

Ota yhteyttä vuokravälitykseemme:

Puh. 040 547 2491 / Toni Koskinen, toni.koskinen@op.fi

OP Koti Helsinki Oy LKV

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Hakaniemenranta 1, 00530 Helsinki

Puh: 010 255 5900

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Helsinki Oy LKV