Mari Rehn

Vuokravälittäjä, LKV, KED
Puh. 0401627788

Olen kuopiolainen OP Koti Itä-Suomen vuokravälittäjä. Toimialueenani on Kuopio ja Siilinjärvi. Otathan minuun yhteyttä asunnon vuokrauksen tiimoilta p. 040 162 7788 tai mari.rehn@op.fi.

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Oli erittäin helppoa ja miellyttävää asioida Marin Rehnin kanssa. Toimeksiantosopimus ja vuokrasopimus hoitui kätevästi etänä. Mari hoiti asiat tehokkaasti sekä huolellisesti ja oli hyvin tavoitettavissa, kun oli jotain kysyttävää. Hän oli yhteydessä heti näyttöjen jälkeen tunnelmista ja kävijöistä. Asunto (1h+k, Inkilänmäki) vuokrattiin noin viikossa. Hieno suoritus näin korona-aikana."

Minna, 46v., asuntosijoittaja

"Kiitos paljon hienosti hoidetusta vuokrauksesta & sinun hyvästä työpanoksesta. Tallensin vuokrasopimuksen jo sähköisenä allekirjoituspalvelusta. Oikein hyvää jatkoa sinulle ja ollaan taas yhteydessä, kun seuraava kohde vapautuu Kuopiosta vuokrattavaksi."

Markku

""Kiitos, olit niin nopea asuntomme vuokrauksessa, että olemme ihan iloisesti yllättyneitä. Siinä ei mennyt montaa päivää. Hoidit työtäsi muutenkin oikein asiantuntevasti."

Jouko

"Kiitoksia pikaisesta ja hyvästä työstä! Laitetaan varmasti sinulle tulevaisuudessakin vuokraukset!"

Peter

"Asunnon vuokraus hoitui todella kätevästi Mari Rehnin kanssa eikä tarvinnut eläkkeellä olevan stressata!"

Juha, tyytyväinen uusi vuokralainen

"Kiitos tuhannesti nopeasta ja ammattitaitoisesta asioiden hoidosta. Jatkossakin varmaan käytämme palveluitasi, kun tulee tarvetta etsiä vuokralaista Kuopion asuntoihimme."

Maija

"Kiitoksia Mari erinomaisesti ja korkealla ammattitaidolla hoidetusta vuokravälityksestä."

Matti, vuokralainen

"I had a very smooth experience. Mari showed us the apartment promptly and answered my questions for the landlord. The process was quick and went smoothly."

new tenant

"Kaikki sujui nopeasti ja sujuvasti niin naamakkain kuin sähköisestikin."

asiakas

"Hyvä mutta kallis."

asiakas

"Aktiivinen ja ammattitaitoinen yhteyshenkilö. Asiat hoituivat todella hienosti."

asiakas

"Kysymyksiin on saanut vastauksen ja asuntonäyttö etänä sujui mainiosti videoyhteydellä."

tyytyväinen uusi vuokralainen

"Käytin OP Kotia tällä kertaa vuokralaisen saamiseksi asuntooni ja homma toimi hienosti. Asiat sujuivat mallikkaasti ja nopeasti, sain vuokralaiset pienellä vaivalla välittäjän ansiosta."

vuokranantaja

"Asiallinen palvelu, tunnollisuus, asiakkaan kuuntelu ovat hyvällä tasolla. Vuokratoimeksiannon kulusta voisi tulla esim. viikottainen update, vaikkei näyttöjä ollutkaan"

asiakas