Teemu Antikainen

Myyntineuvottelija
Puh. 0503498799

Tervehdys! Minä olen Teemu Antikainen, Siilinjärveltä kotoisin oleva innokas ja aktiivinen välittäjä.

Minä olen välittäjä jo kolmannessa polvessa, sillä niin äitini kuin myös isoisäni ovat pitkän linjan välittäjiä. Voi siis sanoa, että veri vetää alalle. Olen lähtöisin Siilinjärveltä ja käynyt peruskouluni useammassa eri koulussa Siilinjärvellä ja Toivalassa - nämä seudut ovat minulle siis jo lapsuudestani tuttua seutua. Ennen OP Kodille tuloa olen toiminut pankissa, jossa olen ollut toteuttamassa ihmisten unelmia omasta kodista lainoituksen puolella. Prosessi kohti omaa unelma-asuntoa on siis minulle siltä puolelta tuttu.

Olen tehnyt aiemmin jonkun verran töitä myös sosiaalisen median parissa, joten etenkin somepuoli on minulle hyvin tuttua ja tulen hyödyntämään sitä työssäni myös jatkossa. Itselleni hyvin tärkeää on se, että kohde saa mahdollisimman hyvän näkyvyyden ja mikä muukaan siinä paremmin auttaisi, kuin laadukas markkinointi ja etenkin rajattomien mahdollisuuksien somen hyödyntäminen?

Minulle urheilu on tärkeä osa elämääni, olen pelannut nuoruudessani paljon erilaisia pallopelejä, kuten jääkiekkoa, pesäpalloa ja jalkapalloa. Näistä etenkin jääkiekko ja pesäpallo ovat suuressa osassa elämääni myös nykyisin. Olen ollut jo useamman vuoden mukana toteuttamassa KalPan kotiotteluiden toteutusta ja pesäpallon kautta olen löytänyt nykyisen puolisoni, sekä kuulun myös Puijon Pesiksen hallitukseen. Kesäisin minun ääneni kuuluu Puijon pesäpallostadionin ämyreistä, sillä kuulutan PuPen miesten sekä naisten otteluita.

Minulle tärkeää on saada asiakkaat tyytyväiseksi ja löytää jokaista osapuolta miellyttävä ratkaisu. Haluan olla mukana toteuttamassa unelmia ja toivon, että saamme yhdessä koko asuntoprosessista tehtyä sellaisen, että jokaikinen osapuoli voi päättää tilanteen hymyssä suin.

Ota minuun yhteyttä sähköpostitse tai soita minulle suoraan, niin lähdetään yhdessä viemään prosessia eteenpäin!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti