Kaisa Lumiaho

Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0443543505

Minun asiakkaani tunnistaa tyytyväisyydestä.

Olen tehnyt myyntityötä lähes koko ikäni. Aloitin 7-vuotiaana myymällä porkkanoita ja perunaa paikallisen kaupan edustalla. Noista hetkistä on jo kulunut tovi ja vuorovaikutustaidot ovat karttuneet iän ja ammattieni myötä. Olen kouluttatunut psykologian, NLP:n ja hallintotieteiden parissa, lisäksi rakennustekniikkaa olen opiskellut nuoruudessani.

Oman kodin myyminen ja ostaminen saattaa olla se elämän isoin juttu. Näissä hetkissä on monta kertaa mukava olla mukana elämässä ja katsomassa ihmisten,- perheiden ja vaikkapa sijoittajien elämänmuutoksia. Aina eivät hetket ole kuitenkaan pullan tuoksuisia, vaan välillä kohtaamisissa olen tukemassa surun ja epätoivon aallokoissa.
Välillä istumme alas asiakkaittemme kanssa ja mietimme huoneiston kokoa, talon rakenteita, pellon pinta-alaa tai ihan vain laina-asioita.

Minulle tämä työ on loppuelämän pituinen seikkailu. Tämä työ antaa minulle elannon, mutta myös tarpeeksi haastavan ja mielenkiintoisen arjen.
Nautin työstäni ja uskon sen näkyvän myös asiakkailleni. Tämän haluan näkyvän myös asiakkailleni.

Meillä Op Kodilla pyritään aina tavoittelemaan paras mahdollinen palvelu ja hinta. Osuuspankki konsernin korkeatasoinen työmoraali sekä vakuuttava ja osaava laina, -laki ja -vakuutuspalvelu tarjoavat laajat asiakasrajanpinnat sekä monialaisen osaamisen ja tuen asunto ja -kiinteistökaupoissa.


Parhaimmilaan saamme kerralla yhdellä kaupantekotilaisuudella hoidettua kuntoon entisen kodin myynnin, uuden oston, laina- asiat ja vakuutukset.

Mottoni on: tehdään niin kuin yhdessä sovitaan ja tavoitellaan aina mahdollisimman parasta tulosta.

Soita ja sovitaan ilmainen arviokäynti.

Terveisin,
Kaisa Lumiaho, LKV
Alalla vuodesta 2014

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Erityisosaaminen

Olen äärimmäisen innostunut puutalorakentamisesta ja 1900-luvun taitteen rakennuskulttuurista, juuriltani olen maanviljelijän perheestä, joten minulle on luontaista toimia maaseudun ihmisten parissa.

Välittäjän uusimmat kohteet