OP Koti Oy LKV

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

Seuraa meitä

Yrityksen välittäjät

Konsernin toimistot

Akaa

Hamina

Heinola

Helsinki

Hämeenlinna

Imatra

Jyväskylä

Jämsä

Kangasala

Kankaanpää

Kotka

Kouvola

Kuopio

Kuusamo

LAITILA

Lahti

Lappeenranta

MASKU

Mäntsälä

Oulu

Paimio

Pori

Porvoo

Rauma

Riihimäki

Sastamala

Seinäjoki

TAIVASSALO

Tampere

Tornio

Turenki

Turku

Uusikaupunki

Vaasa

Valkeakoski

Vääksy

Muut toimistot