OP Koti Janakkala Oy LKV

OP Koti Janakkala Oy LKV

OP Koti Janakkala Oy LKV palvelee sinua kaikissa kiinteistönvälitykseen, asuntokauppaan sekä asuntojen vuokraukseen ja arviointiin liittyvissä asioissa Janakkalan kunnan alueella.

Kun tarvitset asuntoasioissa asiantuntevaa ja luotettavaa kumppania - ota yhteyttä! Tee toimeksianto kanssamme, aloitamme myynnin heti ja varmistamme sinulle turvallisen asuntokaupan. Jos olet ostamassa, tutustu kohteisiimme, pyydä lisätietoja ja sovi esittelyaika.

Asuntovälityspalveluumme sisältyy kohteen markkinointi op-koti.fi, etuovi.com, oikotie.fi ja vuokraovi.com verkkosivuilla, lehti-ilmoituksia tarpeen mukaan sovittaessa, kohde-esittelyt (yksityisesittelyt ja etäesittelyt, yleisesittelyt mahdollisuuksien mukaan) sekä asuntokaupan ja vuokrauksen hoitamisen loppuun saakka. Palveluumme kuuluvat myös kauppakirjojen ja vuokrasopimusten laadinnat sekä asuntojen ja kiinteistöjen arviointipalvelut.

Voimassa olevan palkkiohinnastomme löydät yrityksemme omilta sivuilta (www.op-koti.fi). Pyydä meiltä henkilökohtainen välitystarjous ! Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Harvialantie 7 A, 14200 Turenki

Puh: 010 2568 115

Avoinna

Toimisto avoinna arkisin klo 10:00-16:30.

Ota yhteyttä

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Oy LKV