OP Koti Järvi-Häme Oy LKV

OP Koti Järvi-Häme Oy LKV OP Koti Oy LKV

Etelä-Päijänteen OP-Kiinteistökeskus Oy

OP-Kiinteistökeskus

Luotettavaa asuntokauppaa jo yli 60 vuoden kokemuksella!

OP-Kiinteistökeskus on asuntokaupan luotettava asiantuntija, joka palvelee Sinua kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. OP-Kiinteistökeskuksen asuntovälityksessä työskentelee n. 300 henkilöä yli sadassa eri toimipisteessä, jotka yhdessä muodostavat Suomen kattavimman kiinteistövälitysketjun. OP-Kiinteistökeskukset ovat osa osuuspankkiryhmää.

OP-Kiinteistökeskuksessa yhdistyy hyvä paikallinen markkinatuntemus ja toisaalta ketjun tuoma laaja-alainen näkemys ja kokemus asuntokauppaan liittyvistä asioista. Paikallisten OP-Kiinteistökeskusten välinen tiivis kommunikaatio ja yhteistyö näkyy mm. kattavana osaamisena sekä yhteisinä asiakaspalveluperiaatteina ja laatutavoitteina. Nämä yhdessä ovat tärkeitä tekijöitä, kun harkitset nykyisen asuntosi myyntiä, vaihtoa tai uuden ostoa.

Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Rusthollintie 1, 17200 Vääksy Puh: 050-61209
Yrityksen sivut

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin. OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti