OP Koti Pohjoinen Oy LKV | Kuusamo

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Kuusamo

Palvelemme sinua kiinteistönvälityksessä, vuokra-asuntojen välityksessä, kauppakirjojen laadinnassa ja arviointitoiminnassa. Kauttamme saat myös kaupanvahvistukset.

Me OP Kodissa vastaamme kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei sinun tarvitse niistä huolehtia. Sinä, asunnon myyjä ja ostaja sekä vuokranantaja ja vuokraaja olet meille tärkeä.

Sinua palvelevat täällä aktiiviset ja energiset välittäjät hyvän toimivan tiimityön voimalla. Joukossamme on konkarikokemusta ja nuoruuden voimaa energisellä otteella. Ammattitaitomme alan koulutuksineen tuovat sinun kauppaan turvallisuuden.

Kotisi markkinoinnissa lupaamme pitää aktiivisesti ja säännöllisesti sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla. Löydettyämme sinulle sopivan ratkaisun haluamme kuulla tuntemuksesi myös asuntokaupan jälkeen.

Käytämme asuntojen markkinoinnissa sosiaalisen median mahdollisuuksia ja moninaisia digitaalikanavia perinteisten markkinointikeinojen lisäksi. Ammattivalokuvaajamme kohdevalokuvat kertovat elävästi myyntikohteestamme. Lupaamme, että myynnissä olevat kohteemme saavat kattavan näkyvyyden. Palvelemme myös ostajia monipuolisesti, kysy lisää ja jätä meille tieto millaista kotia etsit, niin pidämme sinut ajantasalla.

Yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alla! Ota yhteys, oletpa asunnon myyjä tai ostaja, tehdään yhdessä kodinvaihtosi markkinointisuunnitelma ja pistetään toimeksi!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kitkantie 7, 93600 Kuusamo

Puh: 010 256 2450

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Suurin osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva kiinteistönvälitysketju. Meidät tavoittaa yli 100 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asunto- ja kiinteistökauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme palvelut tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

Olemme osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut. Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt, sillä OP-bonuksia käytetään OP Kodin palkkioihin.

OP Koti Pohjoinen Oy LKV