OP Koti Orimattila Oy LKV

OP Koti Orimattila Oy LKV

Kysy aina ensin meiltä!

OP Koti Orimattila palvelee turvallisen tuttuna kiinteistönvälittäjänä Orimattilan, Artjärven, Myrskylän ja Pukkilan asunto- ja kiinteistömarkkinoilla.

Henkilökuntamme koostuu kokeneista kiinteistövälityksen ja pankkitoiminnan ammattilaisista.

Tunnemme paikkakunnan ihmiset ja alueen. Yhtiön lähes 30 vuoden arkisto kaupoista ja arvioista täydentää henkilökunnan asiantuntemusta.

Hallitsemme kaupan eri osa-alueet, oikeudelliset näkökohdat ja verotuksen kiemurat.

Tule meille - pääset kotiin!

Yhteystiedot

Erkontie 11, 16300 Orimattila

Puh: 010 257 1558

Avoinna

Arkisin klo 10-16:30

Ota yhteyttä

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin. OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen.

Konsernin sivuille