OP Koti Päijät-Häme Oy LKV | Heinola

OP Koti Päijät-Häme Oy LKV | Heinola

Meillä kaikki myy yhdessä kaikkia koteja, vapaa-ajan asuntoja ja maatiloja. Eniten myyntivoimaa - eniten kohtaamisia ostajien kanssa - paras hinta Sinulle Parhaat kaupat - nopeasti ja kerralla oikein. Koti on ihmisen paras paikka.

Tervetuloa OP Kotiin Satu, Tuula, Heikki, Linnea ja Henrika

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Savontie 7, 18100 Heinola

Puh: 010 256 7740

Avoinna

9.30 - 16.30

muina aikoina päivystys kaikkina päivinä

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Päijät-Häme Oy LKV | Lahti