Seuraa

Arno Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Puh. 0503896808

Työni keskiössä on asiakas. Sujuva yhteydenpito, luottamus ja huolellisuus sekä asiakkaani tarpeiden huomioiminen ovat tärkeimpiä tavoitteitani.

Minulla on pitkä työkokemus asiakaspalvelun sekä myynnin saralta. Olen opiskellut liiketalouden yrittäjyyden tutkinnon sekä toiminut aiemmin yrittäjänä. Tämä näkyy työssäni tarkkuutena, ahkeruutena ja periksiantamattomuutena. Hyvää fiilistä ei kuitenkaan tule unohtaa - työtäni teen tosissani, mutta en liian totisesti.

Ota yhteyttä - tehdään yhdessä kotihaaveistasi totta!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti

Erityisosaaminen

Muun muassa DIAS sähköinen asuntokauppa

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Kaikki oli tehokasta, ammattitaitoista, tinkimätöntä ja tieto liikkui todella nopeasti. Saimme joka vaiheessa ohjeet omiin toimiimme, tieto myynnin etenemisestä kulki erinomaisesti ja yhteydenpito oli mutkatonta. Koti myytiin ennätysajassa, tarjouksia tuli useita ja kaikki yli pyynnin. Vaikka asunnon vaihto on aika koettelemus niin tämä meni niin hienosti kuin tällainen hanke vain voi mennä. Myös rahoituspuoli oli hyvin tehokas ja antoi meille nopealla aikataululla lainapäätöksen kiireisessä tilanteessa.""

Asunnon myyjä

""Arno välitti asuntomme paremmin kuin osasimme odottaa. Hän oli myös isona apuna ja tukena uuden kodin ostamiseen liittyvien ongelmia kanssa. Arnon kanssa asiointi oli helppoa ja rentoa. Olemme jo, ja aiomme jatkossakin, suositella Arnoa muille jotka asunnon välittäjää tarvitsee :) ""

Asunnon myyjä

""Palvelu oli nopeaa ja sujuvaa. Ensiasunnon ostajalle asiat selitettiin matalalla kynnyksellä ilman, että ostajalle tuli tuntemusta osaamattomuudesta.""

Ensiasunnon ostaja

"”Arno on huippuosaaja. Hänellä on hanskassa prosessi alusta loppuun. Arno nostaa välittäjien ammattikunnan mainetta vastuullisena toimijana, joka kehittää osaamistaan jatkuvasti.”"

Asunnon myyjä

"”Arnolla on diplomaattista otetta, jolloin lopulta kaikki ovat tyytyväisiä.”"

Asunnon myyjä

""Piti hyvin yhteyttä, ei ollut kiireinen, vaan oli aikaa keskustella. Asiallinen ja luotettava palvelu.""

Asunnon myyjä

""Välittäjä oli hyvin asiantunteva ja ns. "läpinäkyvä". Kertoi selkeästi jos ei tietänyt, ja kertoi selvittävänsä. Tämän tekikin aina nopeasti. Kohteli minua ostajana hyvin ajatellen myös minun etuani ostotilanteessa.""

Asunnon ostaja