Seuraa

Markku Mäkiselkä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Puh. 0503896802

Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjän jo 22 vuotta ja kaikki vuodet OP-Koti Pirkanmaa Oy LKV:llä. Kuten pitkä työhistoriani alalta ja samalta työnantajalta viestivät, olen erittäin pitkäjänteinen ja työlleni omistautunut. Opin joka päivä jotakin uutta mielenkiintoisten toimeksiantojen ansiosta.

On upeaa, kun työpanoksellani kaikki palaset loksahtavat paikoilleen ja asiakkaani on tyytyväinen lopputulokseen. Valttikorttejani pitkän työkokemuksen ja vankan ammattitaidon lisäksi ovat nopea reagointikyky ja taito mukautua eri tilanteisiin ja asiakkuuksiin.

Haluan haastaa itseäni kehittämään ammattitaitoani entisestään, jotta olen paras mahdollinen kiinteistönvälittäjä asiakkailleni. Koska olen erittäin jämpti, asiakkaani voi luottaa, että hoidan toimeksiantoni aina sata lasissa ja huolella.

Kaikki asuntotyypit ovat hienoja myytäviä mutta omakotitalot ovat erikoisalaani ja lähellä sydäntäni.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Vanhat omakotitalot.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Koko ostotapahtuma sujui joustavasti. Välittäjän kanssa yhteydenpito puhelimitse ja sähköpostin kautta oli myös ilman turhia viivytyksiä."

Ostaja

"Kaikki sujui loistavasti!"

Myyjä

"Yhteydenpito oli nopeaa ja aktiivista. Markku vastasi todella hyvin puhelimeen ja soitti aina takaisin ja piti meidät todella hyvin ajan tasalla tilanteesta."

Myyjä

"Asiointi oli sujuvaa ja selkeää. Neuvoja annettiin mitä kannattaa tehdä ja miten edetä. Yhteistyö sujui hyvin."

Myyjä

"Ammattitaito, asiallisuus, ystävällisyys, tiedottaminen."

Myyjä

"Aktiivinen kanssakäynti asiakkaan kanssa. asiantunteva ja helposti lähestyttävä."

Ostaja

"Pätevyys ja ammattitaito, helppo lähestyttävyys, ystävällisyys, kyky asennoitua juuri oikealla tavalla. Asioiden hoituminen sujuvasti ja joutuisasti välittäjän kanssa oli todella esimerkillistä."

Myyjä