Pia Ketoja

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0505932635

Olen aktiivinen ja aikaansaava kiinteistönvälityksen ammattilainen. Työssäni kiinteistönvälittäjänä parasta ovat tyytyväiset asiakkaat, joilta olenkin saanut kehuja huipputuloksista, asiantuntemuksestani, empaattisuudestani ja sinnikkyydestäni. Järjestelmällisyys ja tarkkuus ovat tämän työn perusta – minun kanssani asuntokaupat tehdään kerralla oikein.

On tärkeää, että myyjä ja ostaja ovat perillä asuntokaupan tilanteesta, siksi pidän yhteyttä sovitulla tavalla. Haluankin olla asiakkaalleni paras välittäjä kaikilla asuntokaupan osa-alueilla.

Digitaalisten palveluidemme avulla toimimme OP Kodissa tehokkaasti ja turvallisesti. Pidämme huolen, että tavoitamme suuren joukon potentiaalisia asiakkaita modernin markkinointimme, tyylikkäiden kohdeilmoitustemme sekä ostajarekisterimme avulla.

Tuloksellisesta myyntityöstäni kertoo, että mm. vuonna 2020 minut palkittiin merkittävistä myyntituloksista huippumyyjäpalkinnolla. Lisäksi vuonna 2020 laaja-alainen myyjä -palkinto, paras välitystapa -palkinto, DIAS-kaupan palkinto ja asiakasohjauspalkinto.

Ota yhteyttä, kun asunnonvaihto on Sinulle ajankohtaista. Toteutetaan yhdessä onnistuneet asuntokaupat!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi (äidinkieli, suomen kielen opinnot yliopistossa), englanti (hyvät taidot), ruotsi (hyvät taidot), alkeet/perustaidot: venäjä, saksa

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Erityisen ammattimaisesti hoidettu!""

Myyjä

""Koko myyntiprosessi hoidettiin asiantuntevasti, ystävällisesti ja asiallisesti. Toiminta oli kaikin tavoin luotettavaa. Tiesi koko ajan, missä mennään, ei tarvinnut arvuutella. Yhteydenpito toimi. Yksinkertaisesti sanottuna "hommat hoituivat"""

Myyjä, Tampere

""Kokemuksemme ensiasunnon ostosta oli täysi kymppi. Saimme rauhassa tutustua asuntoon yksityisnäytössä ja saimme ammattimaisesti ja avoimesti vastauksia ja neuvoja esim ostotarjouksen tekemisestä. Oli turvallinen olo tehdä ostotarjous ja luotimme täysin välittäjään. Jatkotoimenpiteet hoitui myös todella hienosti, meihin pidettiin aktiivisesti yhteyttä ja olimme ajantasalla kaikista tapahtumista ja aikatauluista. Kaikki sujui todella sujuvasti asuntonäytöstä kaupantekoon asti.""

Ostaja, Tampere

""Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa näin ensiasunnon ostajan näkökulmasta. Iso kiitos siis Pia Ketojalle!""

Ostaja, Tampere

""Friendly, and personal touch for the service. Really helpful.""

Buyer, Tampere

""Hyvin toteutettu kokonaisprosessi.""

Myyjä, Lempäälä

""Kaikki sujui joustavasti ja hyvin.""

Ostaja, Tampere

""Huippuhyvä myyjä. Todella hienoa yhteistyötä Pian kanssa. Rautaista ammattiosaamista.""

Myyjä, Tampere

""Toiminta jämäkkää ja asiallista.""

Ostaja, Kangasala

""Asiansa osaava sekä vakuuttava asuntomyyjä.""

Ostaja, Tampere

""Lämpimät kiitokset Sinulle Pia. Näin erinomaista ja nopeaa kaupankäyntiä ynnä hienoa tulosta emme osanneet odottaa. Siitä suuri ansio on nimenomaan Sinulla. Menestystä edelleen!""

Myyjä, Tampere

""Sujuvaa palvelua ja yhteydenpitoa. Asiat hoituivat sovitusti ja itse olin hyvin tilanteen tasalla koko myyntiprosessin ajan.""

Myyjä, Tampere

""Helppoa, luotettavaa ja asiantuntevaa osaamista.""

Ostaja, Lempäälä

""Asuntokaupat onnistuivat Pian kanssa todella hienosti. Yhteydenpito oli hyvää ja toiminta jämptiä.""

Ostaja, Tampere

""Asunnon myynti sujui juuri niin kuin pitääkin - huolettomasti ja rivakasti. Välittäjä hoiti työnsä erittäin mallikkaasti - kontaktoi minua riittävästi olematta kuitenkaan tunkeileva. Kaupankäynti sujui myös sutjakkaasti ja mallikkaasti. Minua on palveltu niin pankkipuolelta kuin kiinteistönvälityspuolelta erinomaisesti!""

Ostaja, Tampere

""Kaikin puolin kiitettävää toimintaa.""

Ostaja, Nokia

""Asunnonmyynti hoitui nopeasti ja lopputulos oli sellainen mitä odotin. Kokonaisuutena palvelu oli hyvin hoidettu!""

Myyjä, Tampere

""Asiantunteva ja osaava työssään. Vastasi kysymyksiini asianmukaisesti ja nopeasti.""

Ostaja, Tampere

""Oman ensimmäisen yhteydenottopyynnin jälkeen Pia otti nopeasti yhteyttä ja siitä alkoi luotettava ja toimiva yhteistyö. Hommat hoidettiin loppuun asiallisesti kaupantekotilaisuutta myöden. Valokuvaajalle myös iso kiitos ammattitaidosta""

Myyjä, Tampere

""Selkeä ja sujuva työote. Miellyttävä ja napakka samanaikaisesti. Ei pysty valitettavasti antamaan parannusehdotuksia, välittäjä toimi kaikin puolin mallikkaasti.""

Ostaja, Tampere

""Asiat sujuivat jouhevasti ja sovituista asioista pidettiin kiinni. S-postin kysymyksiin ei tarvinnut odotella vastausta ja puheluihin vastattiin joutuisasti tai soitettiin takaisin jos välittäjä oli juuri sillä hetkellä varattuna. Välittäjä kuuli asiakkaan ajatukset, ei pelkästään kuunnellut. ""

Ostaja, Pirkkala

""Todella iloista ja asianmukaista toimintaa.""

Ostaja, Tampere

""Pia oli myymässä vanhempieni omakotitaloa ja hoiti tehtävänsä todella ammattimaisesti. Suosittelen häntä jos tarvitset hyvää, luotettavaa välittäjää.""

Myyjä, Tampere

""Kaikki sujui todella sujuvasti ja ammattitaidolla. Iso kiitos.""

Myyjä, Ylöjärvi

""Pia piti minut kiitettävästi ajan tasalla koko ajan ja oli henkisenä tukena päätöksenteossa. Erittäin ammattitaitoinen, sinnikäs ja säntillinen myyjä. Voi lämpimästi suositella Pia Ketojaa vaativallekin asiakkaalle.""

Myyjä, Tampere

""Nopeaa ja mutkatonta palvelua.""

Ostaja, Ylöjärvi

""Pia Ketojalle täysi 10. Pia hoiti koko prosessin ammattitaidolla. Prosessit olivat kunnossa alusta loppuun saakka. Pian lämmin, selkeä ja luottamusta herättävä käytös oli erinomaista. Asiakasta ei jätetty pulaan ja homma hoitui jopa sairaspediltä, vaikkei olisi tarvinnut. Pia on kova ja asiansa tunteva ammattilainen, inhimillisyyttä ja lämpöä unohtamatta. Kiitos.""

Myyjä, Tampere

Esittelyvideo