Seuraa

Teija-Maija Lehto

Vanhempainvapaalla Toimitilavälittäjä, LKV, KiAT, OTM, YKV
Puh. 0503896835

Kanssani toimitilojen myyminen, ostaminen ja vuokraus on vaivatonta, ammattimaista ja luotettavaa. Toimitilavälittäjänä autan yrityksiä löytämään sopivia toimitiloja ja nykyisiä asiakkaitamme pitämään kiinteistöomaisuutensa tuottavana.

Olen työskennellyt välitysalalla vuodesta 2010 asti ja tehnyt menestyksekästä uraa myös kiinteistönvälittäjänä uuden sekä käytetyn asunnon puolella. Asiakkailleni tarjoan aktiivisen ja huolellisen toimitilavälityspalvelun lisäksi oikeustieteen asiantuntijuutta.

Kehitän osaamistani jatkuvasti. Opintojeni ja tiedonjanoni ansiosta minulta saa ajantasaisimman tiedon markkinasta ja parhaista toimintatavoista. Oikeustieteellistä asiantuntemusta vaativissa toimeksiannoissa osaamiseni on ensiarvoisen tärkeää. Tarkkuus ja täsmällisyys ovat ohjenuoriani.

Tervetuloa palveltavaksi!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Toimitilavälitys.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kauppa oli nopea ja välittäjä vastaili kysymyksiin vielä sunnuntaina iltamyöhään; pelkästään hyvää sanottavaa."

Myyjä

"Todella hyvin sujui yhteistyö. Todella lämminhenkinen henkilö ja mukava."

Myyjä

"Teija-Maija hoiti asuntomme myynnin todella nopeasti ja tehokkaasti. Saimme juuri sen hinnan, mitä halusimmekin. Yhteydenpito oli myös aktiitiivista!"

Myyjä

"Sain kattavat tiedot kohteesta ja pääsin näkemään sitä. Kaupat sujuivat hyvin."

Ostaja

"Välittäjä Teija-Maija Lehto oli erityisesti ottanut meidän asunnon myynnin "omakseen" ja suoriutunut siitä todella loistavasti. Hän piti meitä ajan tasalla koko myynnin ajan ja oli henkilökohtaisesti yhteydessä meihin tiedottamisessa. Hän vei kohteen myynnin loppuun asti erityisen hyvällä ja näkyvällä ammattitaidolla!"

Myyjä

"Välittäjä oli ammattitaitoinen, aktiivinen, ahkera."

Myyjä

"Välittäjä oli ystävällinen ja asiantunteva. Piti se mitä lupasi!"

Myyjä