OP Koti Pohjoinen Oy LKV | Rovaniemi

Tervetuloa OP Kotiin!

Etsitkö kiinteistönvälittäjää Rovaniemeltä? OP Koti Pohjoisen henkilökunta palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Aikaansaava tiimimme Rovaniemellä on avuksi unelmiesi kodin löytämisessä ja vanhan kotisi myymisessä.

Asuntojen myynnin ja oston lisäksi palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Laadimme kauppakirjoja sekä arviokirjoja. Kauttamme saat lisäksi kaupanvahvistukset.

Ammattitaitoiset isännöitsijämme vastaavat isännöintipalvelujen tuottamisesta Lapin alueella. Isännöinnin toimipisteet sijaitsevat Rovaniemellä, Saariselällä ja Sodankylässä. Yhdessä Pohjolan Osuuspankin ja Pohjola Vakuutuksen kanssa tarjoamme asiakkaillemme kaikki asumisen palvelut, joihin sisältyvät mm. rahoitus-, vakuutus- ja lakipalvelut.

Olitpa sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Koskikatu 12, 96200 Rovaniemi

Puh: 010 2539 307

Avoinna

Ma-pe 10-15

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Pohjoinen Oy LKV | Oulu