OP Koti Pohjoinen Oy LKV | Sirkka

Tervetuloa OP Kotiin!

Etsitkö kiinteistönvälittäjää Lapista? OP Koti Pohjoisen henkilökunta palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Aikaansaava ja koko Lapin alueella liikkuva tiimimme Levin-toimistolla on avuksi unelmiesi kodin löytämisessä ja vanhan kotisi myymisessä.

Asuntojen myynnin ja oston lisäksi palvelemme myös loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Laadimme kauppakirjoja sekä arviokirjoja.

Ammattitaitoiset isännöitsijämme vastaavat isännöintipalvelujen tuottamisesta Lapin alueella. Isännöinnin toimipisteet sijaitsevat Rovaniemellä, Saariselällä ja Sodankylässä. Yhdessä Pohjolan Osuuspankin ja Pohjola Vakuutuksen kanssa tarjoamme asiakkaillemme kaikki asumisen palvelut, joihin sisältyvät mm. rahoitus-, vakuutus- ja lakipalvelut.

Olitpa sitten myymässä tai ostamassa, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Leviraitti 7 LH 1, 99130 Sirkka

Puh: 010 253 9607

Ota yhteyttä

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Pohjoinen Oy LKV | Oulu