Seuraa

Saija Miettinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0500279441

Jos arvostat henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista palvelua, niin käännyt puoleeni. Oletpa myymässä tai ostamassa kotia, haluan olla luottamuksesi arvoinen. Laitan itseni peliin, jotta sinun asuntokauppasi onnistuu. Huolehdin asuntokauppaprosessin etenemisestä ja pidän sinut ajan tasalla, haluamallasi tavalla. Teen aina sen, mitä lupaan.

Tulokset puhuvat puolestaan ja minut tunnetaan sinnikkäänä ja ahkerana tyyppinä, joka ei jätä kääntämättä ainuttakaan kiveä. Olen pitkäjänteinen ja tavoitteellinen. Minulla on tilanneherkkyyttä ja kykyä reagoida nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Kiinteistönvälittäjän työn lisäksi olen toiminut vuosina 2021-2022 luottamustehtävässä Hyvän välitystavan lähettiläänä yhteistyössä Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton, KVKL:n kanssa.

Iloitsen siitä, että saan olla mukana asiakkaiden elämän isoissa ratkaisuissa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen myyntitoimeksiantojen lisäksi hoidan ostotoimeksiantoja. Laadin myös kauppakirjoja ja arviolausuntoja.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Välittäjänämme toiminut Saija Miettinen hoiti työnsä varmalla otteella. Palvelu oli ystävällistä, suoraan ja nopeaa. Asuimme myynnin ajan jo ulkomailla, mutta yhteydenpito sujui ongelmitta ja Saija auttoi meitä monipuolisesti kaikessa mitä tarvittiin. Olemme tyytyväisiä välittäjän panokseen ja siihen, kuinka hän osasi avata meille tuntemattomia seikkoja selkokielelle.""

Asiakaspalaute tammikuu 2023

""Välittäjä oli todella ihana ja ystävällinen. Tuli heti sellainen fiilis, että tietää mitä tekee! Positiivista oli ensimmäisiä asuntokauppoja tehdessä, että aina on mahdollisuus kysyä, jos jokin mietityttää ja muutenkin oli sopivan rento tunnelma koko kaupankäynnin ajan. Ei tarvinnut itsekään olla liian virallinen. Kiitos Saijalle Kuopioon. Aion myös suositella ystävilleni tulevaisuudessa!""

Asiakaspalaute helmikuu 2023