Seuraa

Max Lindström

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0405832257

Olen vuodesta 2016 alalla ollut kiinteistönvälittäjä, jonka kotikulmat ovat merellisessä Hangossa. Teen töitä tunteja laskematta, mutta rennolla otteella. En hötkyile kiireen edessä, vaan maltan pysähtyä kuuntelemaan asiakasta. Olen reilu, huolellinen ja helposti lähestyttävä persoona. Minulle asiakas tulee ensin ja vastuullisuus sekä rehellisyys ovat läsnä kaikessa tekemisessäni. Ylläpidän ammattitaitoani olemalla utelias, ja minua kiinnostaa kiinteistönvälitysalan kaikista osa-alueista. Työkaverini sanovat minun olevan iloinen nuori kaveri, jonka hyväntuulisuus tarttuu ja jolla on ammattimainen ote työhön.

Asiakkaiden kanssa työskentely on minulle tärkeintä, ja kohtaan ihmiset sydämellisesti juuri sellaisina, kuin he sattuvat luokseni tulemaan. Pyrin tekemään asiat aina yhtä hyvin kohteesta riippumatta, ja sujuva yhteistyö kaikkien osapuolten välillä onkin avain onnistuneisiin asuntokauppoihin.

Vapaa-ajallani heitän frisbeegolfia, keilaan ja vietän aikaa perheeni kanssa. Vaikka asun Hangossa, olen sydämeltäni maakrapu.

Autan matalalla kynnyksellä missä tahansa asunnonvälitykseen liittyvässä asiassa. Otathan yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme saavuttaa sinun asuntounelmasi!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi