Seuraa

Ilkka Teijula

Vanhempi arviointiasiantuntija, LKV, AKA-kiint.arvioija
Puh. 0400786640

Olen kiinteistöasiantuntija, joka on työskennellyt OP Ryhmässä lähes kahden vuosikymmenen ajan. Keskityn erityisesti yritysasiakkaiden toimitila-asioihin ja kiinteistöarviointitehtäviin. Rauhallinen, pitkäjänteinen ja perusteellinen työskentelytapani, sekä käytännönläheinen ote ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tässä roolissa oleellisia onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Asiakkaan kohtaamisessa korostan ihmisläheisyyttä ja vastuullisuutta, jotka ovat OP Ryhmän keskeisiä arvoja. Pyrin tarjoamaan henkilökohtaista palvelua, joka auttaa asiakasta saavuttamaan omat tavoitteensa. Tehtäväni on löytää asiakkaalle juuri sopiva tila, ja ohjata prosessi sujuvasti läpi siten, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Tämä ei ole aina yksinkertaista, sillä kiinteistökauppaan liittyy usein monia osapuolia ja yksityiskohtia, joita on pureskeltava tarkkaan.

Kun olen vapaalla, vietän aikaani mielelläni liikkuen tai luonnon parissa. Nautin sauvakävelystä, laskettelusta ja pyöräilystä. Pidän luonnon tarkkailusta ja olen myös lintutieteellisen yhdistyksen jäsen. Kulttuuri konserteista aina kirjallisuuteen asti on lähellä sydäntäni.

Miksi juuri minuun kannattaa ottaa yhteyttä? Kokemukseni, ammattitaitoni ja sitoutumiseni tekevät minusta luotettavan kumppanin kiinteistöasioissa. Joten jos tarvitset apua kiinteistökaupoissa tai toimitilojen arvioinnissa, ole rohkeasti yhteydessä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Laskentatutkinto, luottotietotutkinto, vakuutustutkinto, kiinteistönvälittäjäntutkinto (LKV). Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK)