Seuraa

Nea Henriksson

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED
Puh. 0504733051

Olen Nea Henriksson Lohjan OP Kodista ja palvelen sinua kaikkiin asuntokauppaan liittyvissä asioissa koko Länsi-Uudenmaan alueella. Kiinteistönvälittäjänä elän unelmaani, en voisi kuvitella tekeväni muuta työtä. Eri elämäntilanteisiin sopivien kotien löytäminen asiakkailleni on minulle kunniatehtävä. Olen tehnyt myyntityötä koko elämäni ja kiinteistönvälittäjänä olen toiminut jo useita vuosia.

Hyvä kiinteistönvälittäjä on taitava kuuntelija, tarkka neuvottelija sekä erinomainen myyjä. Hän osaa valjastaa monipuolisen osaamisensa ja asiantuntemuksensa loistavaksi, asiakaslähtöiseksi palveluksi. Onnistuminen edellyttää myös positiivista asennetta. Itse suhtaudun työhöni hyvin vastuullisesti.

Tässä työssä parasta on ehdottomasti sen monipuolisuus. Minulle jokainen asiakas on tärkeä. Kohtaan ihmiset aina ystävällisesti ja johdan toimeksiannot itsevarmasti sekä määrätietoisesti. Mietin työssäni paljon kokonaisuutta ja teen paljon töitä halutun lopputuloksen eteen. Omat talonrakennusprojektini sekä kiinnostukseni asuntosijoittamiseen ovat opettaneet paljon.

Vapaa-aikani kuluu monipuolisen liikunnan, kokkausharrastuksen sekä perheeni parissa. Sisäinen sisustajani iloitsee uuden kotimme tarjoamista haasteista ja mahdollisuuksista. Viihdyn myös mökillämme Kustavissa.

Ota yhteyttä niin tarjoan sekä täyden osaamiseni, että tarmoni käyttöösi!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, kuolinpesät, osakkeet

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjä Nea Henriksson on ollut todella ihana ja auttanut sekä neuvonut myös meitä ostajia kaupan teossa. Hän on hoitanut kaikki asiat ja asiakirjat tarkasti ja järjestelmällisesti sekä antanut selkeästi ohjeita, miten edetään. Hän on ollut ymmärtäväinen meitä molempia osapuolia kohtaan ja kohdannut aina ystävällisesti ja kunnioittavasti. Välittäjämme on oikea ihminen oikeassa paikassa, koska ei ole mikään itsestäänselvyys, että välittäjät toimivat aina asiakkaita kunnioittavasti. Lämmin kiitos hyvin hoidetuista kaupoista."

Ostaja

"Mökin myynti hoidettiin todella asiantuntijuudella. Ollaan tyytyväisiä Nea Henrikssonin toimintaan ja avuliaisuuteen"

Myyjä

"Asiat luisti hienosti ja saatiin kaupat hoidettua loppuun Nean toimesta hyvi"

myyjä

"Nea oli erittäin ammattitaitoinen myyjä voi kyllä suositella kaikille."

Myyjä

Esittelyvideo