Seuraa

Laura Karvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0505410171

Ihmisläheisyys. Vastuullisuus. Yhdessä tekeminen. OP-ryhmän arvot, jotka minun on helppo allekirjoittaa ja joita noudattaa sekä työssäni että vapaa-ajallani. Kirvesmiehen tyttärenä erilaiset asunnot ja kiinteistöt ovat olleet aina kiinnostukseni kohteita. Uudis- ja korjausrakentaminen sekä sisustaminen ovat minulle edelleen rakkaita harrastuksia.

Sosiaalisena ihmisenä tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja seuraan aktiivisesti alaani ja maailman menoa muiltakin kanavilta kuin Me Naiset-lehdestä.

Usein olen kuullut olevani persoona, jota tuntemattomienkin on helppo lähestyä. Tarkka taiteilijasielu, joka ei jätä asioita puolitiehen, hioo yksityiskohdat, panostaa tekemäänsä täysillä ja pitää myös paperit järjestyksessä. Osaan nauraa myös itselleni.

Uuden oppiminen ja itseni kehittäminen ovat aina olleet sydäntäni lähellä. Kehitän itseäni ja ammattitaitoani alan koulutuksilla ja toimin tiiviissä yhteistyössä alani huippujen kanssa. Minulla on pitkä työkokemus talouden ja rahoituksen parista sekä pankkimaailmasta, joten ensiluokkainen asiakaspalvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat minulle kunnia-asia, josta en tingi työssäni.

Kun haluat asunnonvaihtoasioissa rinnallesi välittäjän, joka on kiinnostunut asunnostasi, sinusta ja asuntounelmistasi, älä epäröi ottaa yhteyttä!

- Tehdään asumiseen liittyvistä unelmistasi totta.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti

Esittelyvideo