Seuraa

Henri Tuomi

Myyntipäällikkö, LKV-pätevyys
Puh. +358504200787

Henri Tuomi – avulias urheilumies

Luotettava ja alueensa tunteva asiantuntija Rovaniemen, Kemijärven sekä Sodankylän alueella.

Sovellan työssäni oppeja, jotka ovat tarttuneet mukaan pitkältä ammattilais-, valmentaja- ja seurajohtajauralta lentopallon sekä työelämän parissa. CV:ssä on myös useampi rivi erilaisia myyntitöitä.

”Urheilu-ura opetti minulle ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta, mutta myös kykyä käsitellä pettymyksiä. Valmentajana ollessani piti tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Näitä ominaisuuksia tarvitsen ja hyödynnän myös nykyisessä työssäni.”

Periksiantamattomuus, tavoitteellisuus ja sopiva kilpailuhenki ovat hyviä perusominaisuuksia myyjälle.

”Tärkeintä on kuitenkin se, että osapuolet ovat tyytyväisiä ja heillä on kaikki tieto kaupan kohteesta. Kädenpuristuksen jälkeen voimme katsoa toisiamme silmiin. Parasta palautetta on mielestäni asiakkaan antama suosittelu.”

Vapaat viikonloput vietän seitsemän lapsisen perheeni kanssa laskettelurinteessä, pilkillä tai lentopallon ja judon parissa omia lapsia valmentaen ja kannustaen.

”Vapaa-aika koostuu hyvin pitkälle ulkoilusta, urheilusta tai ihan vaan oleilusta. Ihmisten auttaminen niin työssä kuin vapaa-ajallakin antaa minulle hyvän mielen ja energiaa.”

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Englanti, Suomi